Tiket dana (petak, 11.05.2018)

Novi kladioničarski vikend je pred nama, jedan od poslednjih sa bogatom ponudom u ovoj sezoni. Pokušaćemo da budemo uspešni tražeći prave predloge za vaš tiket.

Nordsjeland – Horsens – T12+ @ 1.46 u 10Bet

Domaćin još ima šanse da osvoji treće mesto, što bi bio veliki uspeh, s obzirom da je u lošoj seriji rezultata, sa tri vezana poraza. Horsens će biti peti ili šesti, a to, u principu, ništa ne znači. I zbog toga je Nordsjeland favorit u ovom meču, ali mnogo više jer se radi o znatno kvalitetnijoj ekipi. Uz sve to, domaći je izuzetno efikasan, pa smatramo da će bar dve lopte završiti u mreži gostiju.

Avr – Turs – 1/1 @ 1.60 u 10Bet

Da bi se kvalifikovali u baraž domaći moraju da pobede Turs, koji će naredne sezone igrati u trećoj ligi. Avr je u seriji od četiri pobede i to bez primljenog gola, a rivali nisu bili nimalo naivni. Zato ne očekujemo veće probleme sa Tursom koji se istakao u prethodnom kolu pobedom nad Lansom, ali se nije pomerio sa začelja. Domaćin ima želju da se vrati u Ligu 1, direktan plasman nije izborio, a očekuje ga naporan baraž. Pobedu će overiti još u prvih 45 minuta.

Antalijaspor – Bašakšehir – 2 @ 1.76 u 10Bet

Neverovatan peh imao je Bašakšehir u prošlom kolu kada je primio gol od Sivaspora u poslednjem minutu i ostao bez pobede i prilike da osvoji svoju prvu titulu. Uz sve to, pali su na treće mesto, pošto su drugo prepustili Fenerbahčeu. Nevolja nikad ne ide sama, pa je ekipu iz Istanbula sačekala vest o drakonskoj kazni za njihovog asa Ardu Turana, bivšeg igrača Barselone, koji je isključen u finišu tog meča zbog napada na ssudiju, pa mu je Disciplinska komisija odrezala kaznu od čak 16 utakmica suspenzije, najveću u istoriji fudbala u ovoj zemlji. Domaćin još nije osigurao opstanak i to može da bude otežavajuća okolnost po goste, ali verujemo da će se izdići iz svih problema i slaviti važnu pobedu.

Dandalk – Sligo – 1/1 @ 1.68 u 10Bet

Domaćin je samo dva puta pobedio u poslednjih pet kola i sada zaostaje za Kork Sitijem tri boda. U irskoj ligi to nije malo, jer su ove dve ekipe, uz Deri Siti i Vaterford jedine koje imaju određeni kvalitet. Sligo Rovers nije u toj grupi i oni će se boriti za opstanak u eliti. Gosti su u prošlom kolu napravili veliko iznenađenje i pobedili su Vaterford, međutim, protiv Dandalka nemaju šanse. Verujemo da će domaćin utakmicu rešiti već u prvom poluvremenu.

Ukupna kvota na četiri utakmice koje se igraju u petak u kladionici 10Bet iznosi 6.91, dovoljno za početak vikenda.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.