Tiket dana (subota, 12.05.2018)

Ove subote završavaju se prva i treća Bundesliga, dok Francuzi , Španci i Italijani igraju utakmice pretposlednjeg kola.

Volfsburg – Keln – 1 @ 1.64 u 10Bet

“Vukovima” treba bod da bi izbegli sudbinu svog rivala u poslednjem kolu, odnosno da ne ispadnu direktno u Cvajtu. Međutim, ako pobede, mogu da se nadaju porazu Frajburga od Augzburga, jer bi tako izbegli i baraž. Ipak, realnije je da bivši šampion Nemačke kroz doigravanje i dve utakmice protiv Kila, pokuša da ostane u Bundeligi. Keln je svoje šanse odavno prokockao i klub iz glavnog grada Severne Rajne Vestfalije, igraće u drugoj ligi, uz sve to, prvenstvo završavaju na poslednjem mestu. Ne treba sumnjati u pobedu tima iz grada automobila.

Vitese – Den Hag – T12+ @ 1.46 u 10Bet

Domaćin je sav posao završio u prvoj utakmici kada je u Hagu psotigao čak pet golova i pobedio sa 5:2, obezbedivši plasman u finale doigravanja za Ligu Evrope. U finalu će ih čekati bolji iz dvomeča Herenvena i Utrehta, a prvi meč dobio je Herenven sa 4:3. Dakle, kladiničarski žargonom, oba meča došla su 7+, što samo potvrđuje tezu da Holanđanima nije previše stalo da nastupaju u Ligi Evrope, pa im ove utakmice više dođu kao relaksacija nakon naporne sezone. Vitese je mnogo jači i ne sumnjamo u još dve lopte u mreži Den Haga.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Sporting Hihon – Barselona B – 1 @ 1.54 u 10Bet

Veliki kiks Hihona u prošlom kolu kada su poraženi u Saragosi, koštala ih je pada na treće mesto. Ukoliko žele da izbore direktan plasman u Primeru, moraće u preostala četiri kola da sustignu tri boda prednosti koja ima drugoplasirana Ueska, pošto je Rajo Valjekano siguran na čelu tabele i ima pet pena više osvojenih. Mladi tim španskog šampiona Barselone u očajnoj je formi i vezao je čak sedam poraza, pa je skliznuo u zonu ispadanja iz koje će se teško izvući. Očekujemo pobedu Sportinga i pokušaj da dođu do direktnog plasmana u špansku elitu.

Benevento – Đenova – 3+ @ 1.60 u 10Bet

“Veštice” se opraštaju od navijača, posle samo jedne sezone u Seriji A. I pored poslednjeg mesta, nisu se obrukale, jedino je start šampionata bio problematičan i stvari više nisu mogle da se poprave. Sigurno će želeti da dođu do pobede u svojoj poslednjoj utakmici u eliti na svom stadionu, a protivnik je idealan za to. Đenova stiže bez rezulatatskog imperativa, posle dva poraza u utakmicama sa Fiorentinom i Atalantom, na kojima si primili po tri gola. Ne znamo da li će Benevento pobediti, ali da će meč obilovati golovima, to možemo da garantujemo.

Ukupna kvota na tiketu za subotu sa četiri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 5.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.