Tiket dana (sreda, 16.05.2018)

U sredu će na teren Norvežani u obe najjače lige, kao i drugoligaši u Češkoj i Danskoj. Ipak, sve oči ljubitelja fudbala u Evropi biće uperene ka Lionu, gde se u finalu Lige Evrope sastaju Olimpik iz Maseja i Atletiko iz Madrida. Parova za dobitni tiket ima sasvim dovoljno.

Vendisel – Nikobing – 1 @ 1.57 u 10Bet

Domaćin se trudi da dođe do trećg mesta i plasmana u elitu kroz baraž. Ovo je utakmica pretposlednjeg kola, a Vendisel u poslednjem gostuje kod Fredericije, koja takođe, poput Nikobinga nema imperativ osvajanja bodova. Gosti imaju dva poraza iza sebe, dok je domaćin, kome je trijumf neophodan, u prethodnoj rundi pobedio Tisted, ali je izgubio kolo pre toga od direktnog konkurenta, ekipe Viborga. Kec je prvi izbor.

Olesund – Stremen – T12+ @ 1.44 u 10Bet

Domaćin je, bez sumnje, uz Viking iz Stavangera najbolja ekipa u drugoj ligi Norveške. Olesund se nalazi na čelu tabele sa šest pobeda i samo jednim nerešenim rezultatom. Uz sve to su ekstremno efikasni, i na svim utakmicama, osim protiv Songdala, postizali su dva ili više golova. Gosti će se zadovoljiti opstankom, počeli su dobro, ali su vezali tri poraza u poslednja tri kola. I oni postižu dosta golova, ali mnogo i primaju, a važno je istaći da u gostima imaju sve samo poraze. Olesund će i ovde uspeti da zatrese mrežu protivnika više puta.

Kevin Anderson (J.AF) – Aljaž Bedene(SLO) – 1 @ 1.48 u 10Bet

Južnoafrikanac Anderson ne preferira igru na sporim podlogama, ali je njegovo izdanje iz Madrida bilo sasvim zadovoljavajuće. Uz sve to, on je sada Top 10 teniser i ne sme sebi da dozvoli poraze u ranoj fazi bilo kog turnira. Slovenac je pobedio u prvom kolu Žila Milera iz Luksemburga, čak 30 meta bolje plasiranog igrača, pa mislimo da nije bez šansi ni protiv Andersona, ali da je odlični server iz Južne Afrike favorit i da će se plasirati u treće kolo Mastersa u Rimu.

Ukupna kvota na dve fudbalske utakmice i jedan teniski meč iznosi 3.35 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.