Tiket dana (četvrtak, 17.05.2018)

Na programu su uglavnom utakmice baraža u raznim ligama, kojima se spušta zavesa na još jednu napornu fudbalsku sezonu.

Emen – Sparta Roterdam – 3+ @ 1.71 u 10Bet

Ili će Emen načiniti iznenađenje i postati prvoligaš, aili će Sparta opstati, pa će Roterdam i dalje imati dva člana elite. U prethodnom kolu plej ofa Emen je, u dva meča bio bolji od Nec-a, zahvaljujući neverovatnoj pobedi od 4:0 na svom terenu. U Nijemegenu je domaći već posle 45 minuta vodio sa 4:1, ali je, na opšte iznenađenje, to bio i konačan rezultat. Sada Emen ima još teži posao, jer je Sparta igrala u elitnom rangu, ali opstanak mora da potvrdi kroz baraž, jer je u poslednjih sedam kola izgubila čak pet puta. Sparta je u prethodnom kolu plej auta savladala Dordreht sa (2:1, 2:2). Gosti jesu favoriti, ali poučeni iskustvom iz prošle runde odliučujemo se na golove, predlog je 3+.

Đurgarden – Erebro – GG @ 1.86 u 10Bet

Opet Šveđani koje je neverovatno teško pogoditi ove sezone. Po kladionicama Đurgarden je apsolutni favorit, ali se mi ne slažemo s tim. Tako ne govori ni tabela, na kojoj je Erebro na odličnom petom mestu sa 15 bodova, adomaćin tek na 9. sa 11, uz utakmicu više odigranu. Đurgarden je posle tri uzastopna poraza zabeležio dve pobede. Prvo je osvojio Kup, pobedom nad malmeomod čak 3:0, a za vikend je savladao novajliju Dalkurd, minimalnim rezultatom 1:0. Gosti su nanaizali tri pobede, pre nego što ih je lider Hamarbi savladao na njihovom terenu u nedelju, uz jedan gol našeg Đurđića. Naš predlog je igra gol-gol, a kao konačan ishod nam se “javlja” remi.

Lingbi – Randers – GG @ 1.83 u 10Bet

Bliži se kraju i takmičenje u Danskoj, jedno od najkomlikovanijih u Evropi. I dok se šest najboljih ekipa bori za titulu šampiona, ostatak lige, podeljen u dve grupe, trudi se da izbegne ispadanje, ili u ovom slučaju, dokopa se evropskih takmičenja. Lingbi je bio bolji od Sikeborga u prošloj rundi (2:1, 2:2) i napravio iznenađenje, dok je Randers, po očekivanju, mada teško, eliminisao Helsingor (1:1, 2:1). Sada ssu gosti favoriti, ali pošto postoji i revanš, verovatno se sve neće rešiti u prvom meču. Preporuka je igra na golove, biće ih na obe strane.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice koje su na programu u četvrtak u kladionici 10Bet iznosi 5.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.