Tiket dana (petak, 18.05.2018)

Petak je uvod u vikend u kome se završavaju preostali fudbalski šampionati, bar u onim ligama gde je prvenstvo počelo prošlog leta.

Vatens – Nojštat – 2 @ 1.90 u 10Bet

Gosti se nadaju da mogu do drugog mesta i direktnog plasmana u elitu, ili bar do trećeg i baraža. Uz ovu, ostale su im još dve utakmice, pa je dovoljno bodova u opticaju. Trećepalsirani Rid ima isti broj bodova, a Hartberg na dugom mestu umakao je samo dva. Jedan od presudnih mečeva biće ovaj na gostovanju Vatensu, ekipi koja nema baš nikakav motiv. Domaćin se nalazi na 7. mestu i eventualno bi mogao da se popne još jedan stepenik gore, ili da se spusti mesto niže. Nojštat je vezao dve pobede, a Vatens nije pobedio na poslednje dve. Dvojka se nameće kao realan ishod.

Horsens – Brondbi – 2 @ 1.35 u 10Bet

Brondbi je predugo slavio trofej u Kupu, pa ga je Midtjiland podsetio da još nisu osvojili titulu. Prvi pratilac Brondbija je slavio u prošlom kolu kao gost u direktnom duelu i sada su ove dve ekipe izjednačene na čelu tabele. Prednost Brondbija je to što ima za sedam golova bolju gol razliku, pa ako pobedi Horsens i Alborg na svom terenu u poslednjem kolu, ipak će se okititi duplom krunom. Midtjiland ima teže protivnike, pošto gostuje Kopenhagenu i dočekuje Horsens. Brondbi mora da pobedi ukoliko želi šampionski naslov.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Frosinone – Fođa – 1 @ 1.25 u 10Bet

Činilo se da Frosinone nije zainteresovan za ulazak u Seriju A, pošto je imao niz slabih rezultata u drugom delu sezone. Međutim, nisu blistali ni ostali pretendenti, pre svih Parma i Palermo i evo Frosinonea pred vratila elite. U poslednjem kolu dočekuju Fođu i trijumf ih vodi u društvo Juventusa, Napolija, Rome, MIlana i ostalih. Ne verujemo da će propustiti ovu šansu da po drugi put u svojoj istoriji zaigraju na najvećoj sceni. Prvi put, u sezoni 2015/2016 nisu bili uspešni, pa su se zadržali samo jedno leto. Fođa nema nikakve šanse da se domogne baraža, zaostaje tri boda za Peruđom, ali ima i lošiji međusobni skor. Pobeda domaćina je izvesna.

Bromapojkarna – Kalmar – 2 @ 2.00 u 10Bet

Gosti su u odličnoj seriji od četiri uzastopne pobede i popeli su se na četvrtu poziciju. Domaćin nije u dobroj formi, ima samo jedan trijumf u poslednjiš šest kola, ali moramo priznati da je povratnik u elitu imao i teške protivnika. Poraze je doživeo od Hamarbija, Malmea, Estersunda, Elfsborga i Sandsvala, ali su pobedili Đurgarden. Ipak, Kalmar je kvalitetniji i mogao bi ove sezone i do plasmana u Evropu. Biće neizvesno, a gosti su, po nama, malo bliži pobedi.

Ukupna kvota na tiket sa četiri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 6.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.