Tiket dana (subota, 19.05.2018)

Malo je nedoumica ostalo u utakmicama koje zatvaraju sezonu u evropskim ligama, ali će ovaj vikend ipak doneti nekoliko dramatičnih mečeva. Ljubiteljima fudbala preporučujumo finale FA Kupa u Engleskoj, u kome se sastaju Čelsi i Junajted, kao i duel Bajerna i Ajntrahta u finalu nemačkog Kupa. Evo našeg predloga za subotnji tiket.

Troa – Monako -2 @ 1.57 u 10Bet

Jedna od najzanimljivijih utakmica 38. kola francuske lige. Domaćin se bori za opstanak, a gost za plasman u Ligu šampiona. Troa je u teškoj situaciji, poraz ih vodi u Ligu 2, a za nesreću, igraju protiv bivšeg šampiona, ekipe Monaka, kojoj pobeda donosi drugo mesto i direktan plasman u elitu. Možda bi i bod odgovarao gostima, ali domaćinu nikako. Verujemo da će presuditi kvalitet “kneževa” u ovoj utakmici.

Lorka – Valjadolid – 2 @ 1.83 u 10Bet

Domaćin se kratko zadržao u Segundi, pa će nazad u treću ligu. U posldnje vreme ne igraju loše i poraženi su samo jednom u pet prethodnih kola. Uslugu sadašnjem protivniku, učinili su u prošlom kolu kada su pobedili Numansiju, pa sada Valjadolid ima isti broj bodova sa Numansijom, poslednjom ekipom koja je u zoni baraža. Gosti su u odličnoj formi, tri pobede i remi imaju u poslednje četiri utakmice i sa pravom se nadaju učešću u doigravanju, preko koga će pokušati da se domognu elite posle pet sezona. Valjadolid je favorit, ali mu neće biti lako.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Sparta – Sigma – 1 @ 1.74 u 10Bet

Pretposlednje kolo češke lige donosi okršaj Sparte i Sigme u Pragu, koji će odlučiti o plasmanu u Ligu Evrope. Gosti iz Olomuca imaju tri boda više, pa bi se Sparta trijumfom izjednačila s njima, kolo pre kraja. Pošto o poziciji na tabeli, u slučaju istog broja bodova odlučuje međusobni skor, a Sigma je slavila minimalnim rezultatom u prvom delu prvenstva, Sparta mora da razmišlja o pobedi sa dva gola razlike, ili itovetnom 1:0, pa da na kraju bude bolja zbog gol razlike. Komplikovano, ali ne možemo da zamislimo Spartu van Evrope posle velikih ulaganja ove sezone.

Ukupna kvota na tri važne utakmice koje se igraju u subotu, u kladionici 10Bet iznosi tačno 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.