Tiket dana (petak, 25.05.2018)

Ni u petak neće biti mnogo fudbalskih utakmica koje bismo mogli da stavimo na tiket. Nekoliko takmičenja se završava, a jedino su Skandinavci u jeku sezone. Ovo je naš predlog tiketa dana.

Dandalk – Brej – T13+ @ 1.57 u 10Bet

O kvalitetu ova dva tima ne treba trošiti reči. Dandalk je, uz Kork Siti, glavni kandidat da se okiti šampionskim naslovom, dok su gosti, skoro pa, zalutali u elitu. Domaćin je u seriji od pet uzastopnih pobeda, dok je Brej osvojio samo jedan bod u poslednja četiri meča. Kvota na pobedu Dandalka je isuviše mala, pa smo se odlučili na igru domaćin daje tri gola na meču.

Falkenberg – Varbergs – 1 @ 1.57 u 10Bet

Domaćin je jedna od jačih ekipa u švedskoj drugoj ligi i pokušaće da dođe do jednog od prva dva mesta koja vode direktno u elitu. Trenutno su treći, na mestu koje obezbeđuje baraž, ali je na izmaku trećina prvenstva. Falkenberg iggra bolje na strani na početku sezone, a ako želi da bude konkurentan ekipama sa vrha tabele, mora da pobeđuje i na svom terenu. Gosti će biti zadovoljni opstankom, za sada im sve ide po planu, nalaze se na desetom mestu, a u poslednjih šest kola imaju čak tri trijumfa. Favorit je Fabregas, a broj golova je teško predvideti.

Lifering – Nojštat – 2 @ 2.60 u 10Bet

U poslednjem kolu austrijske druge lige sastaju se LIfering i Nojštat. Domaćin je odavno na raspustu, a za one koji ne znaju, radi se o filijali Salcburga, šampiona Austrije, pa tako Lifering i ne može da uđe u prvu ligu. Zato svake sezone u drugom delu prvenstva igraju znatno slabije. Trenutno su četvrti, a neke fudbalere je Salcburg povukao za utakmice poslednjih kola u eliti. Na poslednji osam utakmica Lifering je pobedio samo jednom, a remizirao čak pet puta. Gosti su u boljoj formi a za plasman u baraž treba im još jedan bod. Nema sumnje da će ga osvojiti, a mi, za one hrabrije, predlažemo čistu dvojku.

Ukupna kvota na tiketu sa tri utakmice koje se igraju u petak, u kladionici 10Bet iznosi 6.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.