Tiket dana (utorak, 07.08.2018)

tiket dana

Naravno da će prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti u centru pažnje danas, ali igraće i Englezi i Nemci u nižim ligama, pa treba i to propratiti.

Astana – Dinamo Zagreb – GG @ 2.18 u Unibet

Ovo je sigurno najneizvesniji par trećeg kola kvalifikacija. Astana je tim koji već godinama uspešno uspeva da prebrodi kvalifikacije i igra u grupnoj fazi jednog od kupova, dok je Dinamo propustio prošlu sezonu i sada želi da se vrati na veliku scenu. U prošlom kolu je teži posao imao kazahstanski prvak, oni su izbacili Midtjiland iz Danske (2:1, 0:0), dok su “modri” deklasirali na svom Maksimiru Hapoel Ber Ševu 5:0, da bi u Izraelu bilo 2:2. Hrvati su ovog leta postali vicešampioni sveta na Mundijalu, pa bi trebalo da budu blagi favoriti, ali Astana ima izuzetno kvalitetan tim sastavljen od inostranih fudbalera. Domaćin nem neku veliku podršku sa tribina, pa verujemo da će Zagrepčani iskorititi prvi meč da zabeleže dobar rezultat pred revanš na svom stadionu. naš predlog je igra gol-gol.

Falkenbergs – Ergrite – 1 @ 2.10 u 10Bet

Gosti su dugo bili u samom vrhu tabele, a onda je usledila kriza posle koje su se spustili na šesto mesto, sa malim izgledima da se uključe u trku za ulazak u elitu. Ergrite nije pobedio na sedam uzastopnih utakmica, četiri puta su remizirali, a tri utakmice izgubili. Čak im je i postizanje gola postalo mislena imenica. Domaćin je doživeo neprijatan poraz pre dva kola na svom terenu od Helsingborga, ali su pre toga vezali osam utakmica bez poraza, sa samo dva remija. U prošlom kolu su bili ubedljivi na gostovanju kod Varbergsa i trijumf nad Ergriteom vratio bi ih na čelo tabele. Verujemo da će tako i biti.

Midlsbro – Šefild Junajted – 1 @ 2.29 u 1xbet

Boro se izvukao protiv Milvola, postigavši golove u 87. i 97. minutu, za konačnih 2:2. Ipak, bod se uklapa u planove tima, pa bi trijumf nad Šefild Junajtedom učinio start sezone sasvim pristojnim. “Oštrice” su poražene na svom terenu od velškog Svonsija, povratnika iz Premijer lige. Vodio je Junajted od 62. minuta, ali su “labudovi” izjednačili, da bi Danda u 85. minutu gostima doneo trijumf, zanimljivo je da je mladi napadač u tom minutu i ušao u igru i u prvom kontaktu s loptom doneo trijumf svom timu. Midlbro je bliži trijumfu u ovom meču, ali u Čempionšipu to nikad sa sigurnošću ne možete tvrditi.

Ukupna kvota na tiketu za utorak, na kome su tri fudbalske utakmice, u kladionici Unibet iznosi 10.48.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.