Derbi dana: Salcburg – Crvena zvezda: ZVEZDO, kucnuo je ČAS!

U sredu je na programu revanš meč plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona u kom se sastaju Salcburg i Crvena zvezda. Prvi meč je završen bez golova, uz opštu konstataciju da je tim Vladana Milojevića imao nešto zrelije prilike, dok je austrijski šampion meč završio praktično bez udarca na gol Milana Borjana. Crveno-beli su u problemu pošto najverovatnije neće moći da računaju na prvog špica Stojiljkovića koji je zadobio povredu na poslednjem treningu pred put u Austriju, dok će tim Salcburga ovaj susret igrati bez jednog od najbitnijih fudbalera Zlatka Junuzovića koji se povredio još u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Meč je na programu od 21 čas.

Salcburg – Može li ovaj tim konačno do Lige šampiona?

Ekipa iz Austrije u dobrom raspoloženju dočekuje ovaj meč pošto je na gostovanju pobedila Altah rezultatom 3:2, iako je u tom meču igrala u rezervnom sastavu što je znak da je trener ove ekipe čuvao ekipu za verovatno i najbitniji meč u sezoni – revanš susret sa Crvenom zvezdom. Što se tiče dosadašnjih kvalifikacija ekipa Salcburga je odigrala samo jedno kolo i bez većih problema eliminisala ekipu Škendije. Što se tiče austrijskog šampionata do sada imaju maksimalan učinak sa pet pobeda i nalaze se na prvom mestu.
Biće ovo još jedan pokušaj ekipe trenera Rozea da se domogne najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto nisu imali sreće prethodnih devet puta, a u prethodne dve godine su dva puta eliminisani od hrvatskih ekipa – Dinama i Rijeke.
Sada su rešeni da pred svojim navijačima izbore istorijski plasman u Ligu šampiona, iako to neće biti nimalo lako protiv “žilave” Crvene zvezde koja pod patronatom Vladana Milojevića ima samo tri poraza u evropskim takmičenjima.
Što se tiče austrijske ekipe, veliki hendikep biće neigranje Zlatka Junuzovića, dok su svi ostali fudbaleri spremni za ovaj meč.

Crvena zvezda – Kada ako ne SADA?!

Ono što je posebno zanimljivo pred ovaj meč je da ekipa Crvene zvezde još uvek nije osetila gorčinu poraza ove sezone iako je odigrala čak četiri meča više u odnosu na austrijsku ekipu. Što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona tim iz Beograda je bez većih problema eliminisao Spartaks i Suduvu, dok je malo više problema bilo protiv tvrdog i neugodnog Spartaka iz Trnave. U prvom meču na stadionu Crvene zvezde je bilo 1:1, dok su u drugom crveno-beli posle produžetaka bili bolji i slomili otpor neugodne ekipe iz Slovačke.
U prvom meču Crvena zvezda i Salcburg su se više koncentrisali na odbranu svog gola, iako je tim iz Beograda imao tri zrele prilike, dok austrijska ekipa praktično da nije ni šutnula na gol.
Što se tiče prvenstva ekipa Vladana Milojevića za sada ima maksimalan učinak, nalazi se na prvom mestu ali ima i meč manje pošto je susret sa kruševačkim Napretkom odložen kako bi se crveno-beli što bolje pripremili za revanš meč u Trnavi koji su na sreću uspešno okončali.
U poslednjem prvenstvom meču Vladan Milojević je čuvao glavne fudbalere kako bi ih što bolje odmorio za meč decenije u Salcburgu.
Što se tiče povređenih fudbalera, tim iz Beograda će najverovatnije nastupiti bez prvog špica Nikole Stojiljkovića, dok se u tim vraća Lorenco Ebesilio.

Naš predlog

Ekipa Salcburga posle mnogo pokušaja konačno želi da se plasira u Ligu šampiona, ali svakako da se u ovom revanšu pita nešto i ekipa Vladana Milojevića koja prikazuje odlične partije u Evropi od kada je na trenersku klupu seo ovaj sjajni stručnjak. U prvom meču je tim iz Beograda imao zrelije prilike u odnosu na ekipu Salcburga koja praktično nije šutnula na gol, dok se mora dodati da je tim iz Austrije imao veći posed lopte na tom meču. I jedna i druga ekipa će biti oslabljene u ovom meču pošto austrijska ekipa igra bez sjajnog Junuzovića, dok će crveno-beli biti lišeni usluga prvog špica Stojiljkovića.
Na prvi pogled ovo je izuzetno teška utakmica za prognoziranje, međutim evidentno je da se očekuje različit meč u odnosu na onaj iz Beograda. Pre svega, i jedna i druga ekipa neće se previše fokusirati na svoj gol, već će krenuti napadački od prvog minuta.
Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.
Vladan Milojević je prošle i ove sezone pokazao da je spreman za velika dela i za istorijsko učešće Zvezde u Ligi šampiona pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.53.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 13.7.
ZVEZDO, KUCNUO JE ČAS!Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.