Derbi dana: Inter – Fiorentina: “Neroazuri” nastavljaju sa pobedama!

Iako je poslednji meč Serije A u prošlom kolu odigran u nedelju, već u utorak nas očekuje novo vanredno kolo. A u šestom kolu nas očekuje jedan jako zanimljiv duel između domaćeg Intera i gostujuće Fiorentine koja fantastično igra ove sezone.
Meč je na programu od 21 čas.

Inter: Četa Lučana Spaletija nastavlja sa dobrim partijama!

Do samo pre desetak dana, za fudbalere Intera se moglo reći da pružaju jako loše partije i da je ovo još jedna izgubljena sezona po njih. Kada je Parma odolela Interu na Đuzepe Meaci, pa još uspela i fantastičnim golom Dimarka da dođe do senzacionalne pobede, mnogi mediji su već pisali da je trener tima iz Milana Lučano Spaleti pred otkazom. Međutim, onda je Inter proradio!
Naime, prvo su “neroazuri” u prvom kolu Lige šampiona napravili veliki preokret i savladali odlični Totenhem rezultatom 2:1. A onda je na red došlo jako teško gostovanje u Đenovi protiv Sampdorije koja takođe igra dosta dobro ove sezone, i na tom meču su fudbaleri Intera došli do pobede u sudijskoj nadoknadi golom Marcela Brozovića, iako im je pre toga sudija nepravedno poništio gol Naingolana. Treba dodati još da trener Intera Lučano Spaleti za ovaj meč ne može da računa na povređenog Vrsaljka.

Fiorentina: Ovi momci igraju iznad svih očekivanja!

Što se tiče gostiju iz Firence, već smo rekli da su i oni proteklog vikenda bili uspešni u prvenstu, jer su kod kuće sa ubedljivih 3:0 slavili nad SPAL-om, što im je ujedno bila i treća domaća pobeda u ovoj sezoni Serie A. S druge strane, na gostovanjima baš i nisu bili tako uspešni, s tim da su pre dva kola ostali neporaženi protiv Sampdorije, odigravši 1:1 u Đenovi, dok su jedini poraz u sezoni doživeli pre tri kola u Napulju, gde su izgubili sa 1:0 od Napolija.
Sve u svemu, trener Fiorentine Pioli može biti veoma zadovoljan dosadašnjim učinkom svojih izabranika, pogotovo jer je ova ekipa doživela velike igračke promene tokom leta, ali uprkos tome “ljubičasti” trenutno imaju deset osvojenih bodova i zauzimaju visoku treću poziciju na tabeli Serije A. Ipak sada ih očekuje jedno od najtežih gostovanja u Seriji A, ali treba dodati da trener Pioli može da računa na sve raspoložive snage, jer nema povređenih i suspendovanih fudbalera.

Naš predlog

Iako je Fiorentina bolje započela ovu sezonu, Inter polako počinje sa partijama kakve se od njih i očekuju. U poslednja dva meča “neroazuri” su došli do pobeda u sudijskoj nadoknadi što pokazuje da ova ekipa ima karakter. Što se tiče “viole” ova ekipa nešto lošije igra u gostima, pa bi tako moglo da bude i ovog puta.
Predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, očekuje nas meč sa dosta golova pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.
Očekuje se da četa Lučana Spaletija krene napadački od prvog minuta, kako bi što pre stekla prednost i mirno privela kraju, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.62.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.