Tip dana: Napoli – Roma: Sve je spremno za spektakl na “San Paolu”!

Jedan od najzanimljivijih mečeva a svakako i derbi desetog kola Serije A je meč između Napolija i Rome. Ove dve ekipe nisu na isti način ušle u sezonu, pošto tim iz Napulja igra konstantno dobro, dok “vučica” igra po sistemu toplo-hladno. Međutim, ono što je za svaku pohvalu su blistave partije i jedne i druge ekipe u Ligi šampiona.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Napoli: Polako se nazire pečat Karla Ančelotija!

Fudbaleri Napolija igraju dosta dobro ove sezone, u prilog čemu i govori drugo mesto na tabeli. Kada je u klub stigao Karlo Ančeloti mnogi su pomislili da će sa njim stići i bombastična pojačanja u Napulj, međutim, to je ovog puta izostalo. Ovog leta je Napoli ostao bez Žoržinja koji je prešao u Čelsi, ali je sačuvao kostur ekipe, i kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve bolje i bolje partije. U prošlom kolu su bili bolji od Udinezea i to ubedljivim rezultatom 3:0, dok su u Ligi šampiona još jednom oduševili, pošto su remizirali na “Parku Prinčeva” sa ekipom PSŽ-a 2:2. I, da je bilo malo više sreće, došli bi i do pobede na ovom meču, ali ipak su primili gol u poslednjim trenucima susreta pa se trenutno i u ovom takmičenju nalaze na odličnom drugom mestu, iako je konkurencija u grupi neverovatna, pošto su tu još i Liverpul i PSŽ.
Kako vreme prolazi, polako se nazire pečat Karla Ančelotija koji iza sebe ima mnogo trofeja. Za ovaj meč on neće moći da računa na golmana Mereta, duže odsutnog Gulama, ali i na najveće pojačanje ove ekipe u letnjem prelaznom roku Simone Verdija.

Roma: Cele sezone po sistemu toplo-hladno!

Što se tiče gostiju iz Rima, oni su tokom prošle sedmice u Ligi šampiona došli do domaće pobede od 3:0 nad moskovskim CSKA, dok su prethodno kod kuće rezultatom 5:0 savladali i češki Plzen, tako da u ovom trenutku drže i lidersku poziciju u svojoj grupi, ali sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Real Madrid. A upravo su Madriđani u prvom kolu na svom terenu ubedljivim rezultatom 3:0 savladali Romu, što nam samo govori da izabranici trenera Di Frančeska u ovom takmičenjju zasad puno bolje igraju kod kuće nego na strani.
Međutim, nakon tri vezane pobede u prvenstvu i nagoveštaja da su izašli iz krize, fudbaleri Rome su u prošlom kolu doživeli neočekivan poraz od SPAL-a na svom terenu, rezultatom 2:0, što je bilo veliko iznenađenje za sve. Zbog toga se “vučica” trenutno nalazi tek na sedmom mestu na tabeli Serije A, što je daleko od ambicija ovog kluba koji želi da se i naredne sezone takmiči u Ligi šampiona. Upravo zbog ovoga i treba očekivati da će izabranici Di Frančeska zaigrati nešto ofanzivnije na ovom meču, iako je to mač sa dve oštrice, pošto fudbaleri Napolija imaju fenomenalne kontranapade.

Naš predlog

Fudbaleri Napolija pružaju sve bolje i bolje partije, dok Roma igra promenljivo ove sezone. I jedna i druga ekipa igraju odlično u Ligi šampiona, i na pravom putu su da se plasiraju u nokaut fazu. Što se tiče ovog meča, predlažemo vam da se fokusirate na golove, jer bi trebalo i te kako da ih bude. Predlažemo vam da pre svega pokušate sa igrom GG jer smo mišljenja da će i jedna i druga ekipa do gola. Kladionica 10bet ovu igru plaća sa kvotom 1.66.
I jedna i druga ekipa će učiniti sve da dođe do pobede, pa bi trebalo da prisustvujemo pravoj goleadi. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.62.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.60.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.