Tiket dana (nedelja, 28.10.2018)

tiket dana

Ove nedelje se igra nekoliko derbija širom Evrope, sastaju se Marsej- PSŽ, Mančester Junajted – Everton, Napoli – Roma, Verder- Leverkuzen, Ajaks – Fejnord, Hajduk- Rijeka, Bran – Rozenborg i, naravno, El Klasiko, sudar Reala i Barselone, osiromašen odlaskom Kristijana Ronalda i povredom Lionela Mesija.

Kristal Palas – Arsenal – 2 @ 1.80 u Meridianbet

“Tobdžije” su u neverovatnoj formi, nanizali su 11 uzastopnih pobeda, računajući sva takmičenja i deluju nezaustavljivo. uz sve to, Arsenal ponovo igra dopadljivo, na radost navijača, pa se čini da je angažovanje Španca Unajia Emerija bilo pun pogodak. Nije tako izgledalo na startu, doživljena su dva poraza na otvaranju sezone, u derbijima protiv Sitija i Čelsija, pa se činilo da će još jedno prvenstvo otići niz vetar. Međutim, kako je vreme odmicalo Arsenal je igrao sve bolje i efikasnije, pa je stigao do deobe treće pozicije, sa samo dva boda manje od vodećih ekipa. U četvrtak su upisali i treću uzastopnu pobedu u Ligi Evrope, slavili su u Lisabonu protiv Sportinga, minimalnim rezultatom, golom Velbeka u finišu meča. “Orlovi” su tim koji još nije postigao gol na svom terenu, a osvojio je samo jedan bod. Sumnjamo da se mogu ozbiljnije suprotstaviti timu Arsenala. Predlažemo dvojku.

AZ Alkmar – Herenven – 1 @ 1.55 u 1xbet

AZ nije trijumfovao na prethodne tri utakmice u prvenstvu i sada ima imperativ pobede. Uzeli su samo bod iz meča sa Cvoleom u Alkmaru, dok su poraženi od Ajaksa i Utrehta na strani. Time su pokvarili dobar start sezone i sada su tek na šestom mestu sa 12 bodova sa učinkom 3 pobede i isto toliko remija i poraza. Gosti su doživeli katastrofu u prošlom kolu od Ajaksa na svom stadionu, bilo je 4:0, ali je Herenven već navikao na takve ishode kada se sastaje sa “kopljancima”. U ovom meču bi trebalo da bude dosta golova, ali se mi opredeljujemo za trijumf domaćina.

Bran – Rozenborg – 0-2 @ 1.85 u Bet365

Četiri kola pre kraja norveške lige igra se derbi sezone koji će, najverovatnije, rešiti pitanje novog šampiona. Da li će “ruže” odbraniti naslov, ili će se titula preseliti u Bergen, otkriće nam ovaj susret. Gosti iz Trondhajma imaju dva boda prednosti, ali je Bran slavio u prvom delu sezone kao gost, i ako bi pobedio na svom terenu stekao bi prednost koju bi mogao da sačuva u preostala tri kola. Rozenborg igra u grupnoj fazi Lige Evrope i to mu je donelo više problema nego koristi. Em su izgubili sve tri dosadašnje utakmice, em su popustili u domaćem prevnstvu u kome ne znaju za pobedu već tri kola. Posle poraza od Moldea, remirizali su sa poslednjeplasiranim Sanderfjordom u Trondhajmu i sa Lilestremom u gostima. Nije ni Bran uspeo da iskoristi na pravi način loš niz lidera, oni su u prethodne četiri utakmice pobedili samo jednom i to u prošlom kolu na gostovanju kod Stabeka. Predviđamo tvrd meč, koji bi lko mogao da se završi bez golova, ili sa najviše dva postignuta.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 5.16.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.