Bruklin dočekuje šampione. Kako zaustaviti Karija, Durenta i ekipu?

NBA liga

Aktuelni šampioni NBA lige su i u novu sezonu ušli poprilično motivisano i od samog starta pokazuju da će i ova godina biti njihova. Sa druge strane, Bruklin je posle dužeg vremenskog perioda dobro ušao u sezonu i sada nisu “topovska” hrana rivalima. Pokazali su da će ove godine biti jako teško pobediti ih, pogotovo na domaćem parketu. Utakmica je u povoljnom terminu za sve ljubitelje NBA lige u Evropi i igra se od 22h. 

Brooklyn: Mlade snage su konačno sazrele i pružaju pravi doprinos.

Ekipa Kenija Atkinsona ima potpuno drugačiju filozofiju nego što je to bio slučaj prošle sezone. Lavert, Laser i Dinvidi su za godinu dana stariji i iskusniji igrači i sada konačno igraju onako kako se to od njih očekuje. Bruklin ove sezone igra veliki broj izolacija za svoje najbolje igrače, kao i odlčne akcije za njihovog najboljeg šutera Džoa Herisa koji bez sumnje trenutno ima najbolji period u svojoj karijeri. Ono što je i ove godine boljka Bruklina jeste odbrana. Defanzivno su jako slabi, centar Alen zonira pik igru i ostavlja veliki prostor za igrače koji imaju odličan šut sa poludistance. Ukoliko poprave i taj segment u igri, može se od njih ove sezone očekivati mnogo više nego prošle. Atraktivna košarka ne donosi rezultate i toga u Bruklinu moraju da budu svi svesni.

Golden State: Voriorsi bez sumnje ponovo glavni kandidati za sam vrh.

Stiv Ker može da bude itekako zadovoljan sa otvaranjem sezone njegovog tima. Osim poraza od Denvera u gostima, “ratnici” su bez mnogo problema pobeđivali svoje rivale. Stef Kari igra briljantno na početku sezone, osim utakmice od 51 poena za 3/4 košarke, on je protiv svakog rivala izuzetno raspoložen. Pored njega i Kevin Durent igra odlično, dok se jedino još čeka doprinos Kleja Tomsona koji se muči sa procentima šuta. Kada i on “proradi” biće to kaznena ekspedicija. Ponovo su glavni favoriti za titulu, igraju dobro pre svega u odbrani gde je komadant Drejmond Grin, a u napadu mogu uvek da se oslone na nekog od svojih košgetera. Biće vraški teško pobediti ih, a uspeh za protivnike će biti i poraz sa manjom razlikom.

Naš predlog:

Mi večeršanju utakmicu vidimo kao sigurnu pobedu gostiju, pa smo se odlučili za igru hendikep 2 (9.5), odnosno smatramo da će gosti pobediti većom razlikom od zadatog hendikepa i Meridan za tu igru daje kvotu 1.82. Očekujemo i Kleja u boljem izdanju i jednostavno kada su u ovakvoj formi, moraju se ispoštovati. Srećno.

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.