Tip dana: Lacio – Inter: Olimpiko je rasprodat za ovaj meč!

Deseto kolo italijanske Serije A zatvara duel između Lacija i Intera. I jedna i druga ekipa igraju dosta dobro ove sezone, a u prilog tome govore i njihove pozicije na tabeli pošto je Lacio četvrti dok je Inter treći, ali između ove dve ekipe je samo bod razlike. I jedna i druga ekipa žele naredne sezone u Ligu šampiona, o čemu su odlučivali i prošle sezone kada je Inter u poslednjem kolu na Olimpiku savladao Lacio i plasirao se u najkvalitetnije klupsko fudbalsko takmičenje.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Lacio: Stvari za sada idu po planu!

Izabranici trenera Inzagija pružaju dosta dobre partije ove sezone u prilog čemu govori i odlično četvrto mesto na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, što i jeste cilj uprave Lacija za ovu sezonu, pošto im je prethodne to takmičenje izmaklo. A upravo je Inter bio najveći krivac za to, pošto su savladali Lacio u poslednjem kolu i to u gostima, i na taj način posle dosta sezona stigli do plasmana u najkvalitetnije evropsko takmičenje.
Lacio je prošle nedelje uz dosta muke savladao fudbalere Parme sa 2:0, ali dosta teže nego što ovaj rezultat to pokazuje.
U četvrtak su Lacijali igrali važan meč u okviru takmičenja u Ligi Evrope ali su bez većih problema savladali Marsej u gostima i to sa 3:1. Na taj način su izabranici trenera Inzagija napravili možda i ključni korak ka plasmanu u nokaut fazu Liga Evrope zbog činjenice da posle tri odigrana kola imaju čak pet bodova više od trećeplasiranog Marseja i četvrtoplasiranog Apolona.

Inter: Nakon lošeg početka, stvari idu na bolje!

Fudbaleri Intera nisu na najbolji način započeli sezonu u Seriji A, ali kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve bolje partije u prilog čemu govori i odlična treća pozicija na tabeli sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Napolija. U prošlom kolu su “neroazuri” igrali veliki gradski derbi sa Milanom i došli do jako važne pobede golom Ikardija u poslednjim trenucima meča posle čega je ova ekipa dospela na treće mesto koje naredne sezone donosi Ligu šampiona. Tim Intera je u fantastičnoj formi pošto u pet poslednjih prvenstvenih mečeva imaju isto toliko pobeda, iako je malo ko to mogao da pretpostavi posle šokantnog poraza od Parme na svom terenu kada je ovaj tim slavio sa 1:0.
Što se tiče Lige šampiona, i tu ova ekipa pruža dosta dobre partije iako su u prošlom kolu poraženi od Barselone na Kamp Nou rezultatom 2:0 u meču u kom je Barselona pokazala da je jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige šampiona. Ipak i pored tog poraza, Inter i dalje ima velike šanse za plasman u nokaut fazu pošto se posle tri odigrana kola nalazi na drugom mestu, ali ima čak pet boda više od najbližih pratioca, a to su PSV i Totenhem.
Lučano Spaleti na ovom meču neće moći da računa na jednog od svojih najboljih fudbalera Naingolana koji se povredio u gradskom derbiju sa Milanom.

Naš predlog
.
I jedna i druga ekipa žele naredne sezone da se domognu Lige šampiona i na pravom putu su da to ostvare. Sigurno je da će Inter ukoliko se ukaže prilika pokušati i ozbiljnije da ugrozi Juventus koji se trenutno nalazi na prvom mestu i najveći je favorit za osvajanje Skudeta.
Što se tiče ovog meča, ipak smo nešto veće šanse dali Interu koji je u fantastičnoj formi, i mišljenja smo da će i ovde zabeležiti pobedu pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.86.
Očekuje se da na ovom meču i jedna i druga ekipa idu na pobedu, pa zbog toga treba očekivati i veliki broj golova, a mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa uspeti da postignu gol na ovom meču pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.
Pošto smo pomenuli da nas očekuje goleada na ovom meču, preporučujemo vam da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.