Derbi dana: Milan – Juventus: Duel dve najtrofejnije ekipe u Italiji!

Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a ovog vikenda se igra 12. kolo, a poslednji meč ovog kola igra se na San Siru gde domaći Milan dočekuje ekipu Juventusa. Stadion Milana je rasprodat, jer u goste dolazi sedmostruki uzastopni šampion Italije, a ujedno, ovo je i duel dve najtrofejnije ekipe u Italiji.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Nakon lošeg starta, četa Đenara Gatuza pruža sve bolje partije!

Fudbaleri Milana nisu na najbolji način započeli sezonu u Seriji A, ali kako vreme odmiče ekipa Đenara Gatuza pruža sve bolje i bolje partije. U prilog tome govori i činjenica da se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, što i jeste prioritet kada je ova ekipa u pitanju. U prošlom kolu su “rosoneri” odigrali neverovatan meč u Udinama, gde su došli do pobede u poslednjim sekundama meča golom Romanjolija posle sjajnog udarca sa ruba šesnaesterca.
Što se tiče takmičenja u Ligi Evrope i tu fudbalerima Milana ide dosto dobro. U prošlom kolu su na teškom gostovanju u Andaluziji remizirali sa Betisom (1:1), pa se posle četiri odigrana kola nalaze na drugom mestu sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirani Olimpijakos, međutim fudbaleri Milana u sledećem kolu imaju zicer meč protiv Didelandža na svom terenu, pa nema sumnje da će se vrlo verovatno plasirati u nokaut fazu Liga Evrope što je takođe jedan od ciljeva ove ekipe.
Treba dodati i to da će Đenaro Gatuzo biti u velikim problemima pošto za ovaj meč neće moći da računa na Kaldaru, Bilju, Musaćija i Strinića, dok su pod velikim znakom pitanja Bonaventura, Kalabrija, Čalhanoglu pa čak i Gonzalo Iguain.

Juventus: Stvari za sada idu po planu!

Fudbaleri Juventusa igraju skoro pa idealno ove sezone, a u prilog tome govori i to da se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A. Ova ekipa još uvek ove sezone nema poraz u Seriji A, a jedini bod im je isčupala ekipa Đenove i to potpuno neočekivano. U prošlom kolu su izabranici Masimilijana Alegrija na svom terenu dosta lako savladali ekipu Kaljarija, a rezultat je bio 3:1.
Kada je u pitanju Liga šampiona, u okviru četvrtog kola ekipa iz Torina je na svom terenu dočekala ekipu Mančester Junajteda. Iako je “stara dama” prva došla do vođstva na tom meču golom Ronalda, “crveni đavoli” su ipak nekako uspeli da preokrenu i pobede sa 2:1, što je ujedno bio i prvi poraz Juventusa u ovoj sezoni. Ipak, čini se da taj poraz neće previše uticati na sedmostrukog uzastopnog osvajača Skudeta, pošto se trenutno nalaze na prvom mestu u svojoj grupi u Ligi šampiona, dok trećeplasirana Valensija ima četiri boda manje, pa slobodno možemo reći da se izabranici trenera Alegrija nalaze veoma blizu plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako jedan od ciljeva ove ekipe za ovu sezonu.
Što se tiče povređenih i suspendovanih fudbalera, u Juventusu je dosta bolje stanje nego u Milanu, pa bi meč eventualno mogao da propusti Emre Čan.

Naš predlog

Nakon nešto lošijeg starta, fudbaleri Milana pružaju sve bolje partije i trenutno se nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje im naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste glavni cilj ove ekipe. Sa druge strane, Juventus suvereno drži prvu poziciju na tabeli Serije A, iako im Napoli i Inter praktično dišu za vratom. Četa Đenara Gatuza će u ovaj meč ući bez velikog broja standardnih prvotimaca koji su povređeni, dok je u timu iz Torina jedini neizvestan Emre Čan. Zbog toga vam savetujemo da na ovom meču odigrate čistu 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Međutim, treba očekivati i to da će Milan pružiti dosta dobar otpor ljutom rivalu, i da će “rosoneri” učiniti sve da im pomrse konce, pa vam savetujemo da ovde pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. Pretpostavka je da nas ovde očekuje jedan izuzetno efikasan meč u kom će obe ekipe učiniti sve da dođu do pobede pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.