Tiket dana (nedelja, 11.11.2018)

tiket dana

Posle serije dobrih tiketa prethodnih dana, nadamo se da ćemo i u nedelju uspeti da pomognemo, tim pre jer nam sledi prvenstvana pauza.

Marsej – Dižon – T12+ @ 1.39 u Meridianbet

Olimpik se obruka o Ligi Evrope, takmičenju u kome je prošle sezone stigao do finala. Nema tim sa Velodroma više nikakve šanse da se probije do nokaut faze nakon poraza od Lacija u Rimu, pa može da se potpuno posveti domaćem prvenstvu, gde takođe ne stoji najbolje. Olimpik je izgubio dve vezane utakmice u Ligi 1, od PSŽ i Monpeljea, a tome su pridodali i dva poraza od Lacija, pa već na četiri meča upisuju poraze. Ipak, Dižon je još gori, u prvenstvu nije pobedio od 25. avgusta, dakle, skoro tri meseca. Na tabeli su na 17. mestu, odmah iznad crte koja deli ekipe u zoni ispadanja. U poslednjih šest utakmica osvojili su samo jedan bod i to na gostovanju u Monaku. Očekujemo ubedljiv trijumf domaćih, pa možete kombinovati golove i konačan ishod.

Floro – Mjondalen – 2 @ 1.44 u 1xbet

U poslednjem kolu norveške druge lige Mjondalen treba da overi plasman u elitu tako što će pobediti već otpisani Floro. Mjondalen je to mogao da uradi još u prethodnom kolu, ali je doživeo neugodan poraz na svom terenu od Vikinga, koji je tom pobedom preuzeo lidersku poiciju. U slučaju neuspeha Vikinga, Mjondalen bi mogao da osvoji i prvo mesto, ali verujemo da im to sada nije u fokusu. Ne smeju, pre svega, da dozvole luksuz da ne pobede Floro, jer Alesund strpljivo čeka njihov kiks, ne bi li im preoteo drugu poziciju. Šta reći o domaćinu, na kraju će zauzeti pretposlednje mesto, a dva vezana poraza u prethodne dve runde, uništili su im svaku nadu u spas. Dvojka je sigurna.

Atalanta – Inter – 2 @ 2.60 u 10Bet

Tim iz Bergama se probudio i posle sedam utakmica u Seriji A bez pobede, vezao je tri uzastopna trijumfa. Pred Atalantom su padali Kjevo, Parma i Bolonja, pa su crno-plavi počeli da liče na tim iz prošle sezone. Inter je izborio remi sa Barselonom u Ligi šampiona, pa im je, kako sada stoje stvari, dovoljna pobeda nad PSV-om na Meaci da izbore nokaut fazu. Sada će pokušati da se što više približe Juventusu koji je pobegao šest bodova. Inter je u odličnoj formi, pobedio je na poslednjih sedam utakmica u prvenstvu, pa očekujemo da taj niz nastavi i u Bergamu, kvota na dvojku je odlična, pa vredi pokušati.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 10Bet iznosi 5.20.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.