Tiket dana (utorak, 12.11.2018)

tiket dana

Prvi od dana kada na repertoaru nema gotovo ničeg za tiket, bar kada je fudbal u pitanju. Igra se engleski EFL Trofej, pa smo pokušali tu da pronađemo nešto.

Kembridž Junajted – Kolčester – 4+ @ 3.30 u 10Bet

U EFL Trofeju, koji se ove sezone igra po grupama, takmiče se timovi iz treće i četvrte lige. Na programu je treće kolo, a u Grupi 10 igraju dve ekipe iz Lige 2, četvrtog engleskog ranga. Posle prve dve utakmice sve četiri ekipe iz grupe imaju po pobedu i poraz. Kembridž ima najbolju gol razliku, pa se nalazi na čelu tabele. Ova ekipa je na dva meča postigla 5, a primila 3 gola. Kolčesteru je gol razlika 2:2, a u grupi su još Sautend i drugi tim Sautemptona, igrači do 23 godine. Obe ekipe igrale su za vikend u prvom kolu FA Kup, mnogo značajnijeg od ovog i nisu se proslavile. Kembridž je ispao do člana Konferencije, Gajzlija, dok je Kolčester poražen, ipak snažnijeg Akringtona. Ovo takmičenje služi za popunjavanje prostora u pauzama liga, pa predviđamo solidan broj golova, ne usuđujemo se da pogađamo ishodRegistruj se na 10Bet.

Jesenja lutrija u 1xbet!

Piterboro – Luton – 1/1 @ 3.00 u Bet365

Domaćin odlično stoji u Ligi 1, nalazi se na trećem mestu iza Portsmuta i Sanderlenda, dok je i Luton dobar, trenutno je na 5. mestu i ima pet bodova manje od Piterboroa. Posle dva kola u grupi 16 EFL Trofeja, Luton ima maksimalan učinak od 6 bodova i gol razliku 5:1. Piterboro je remizirao na prve dve utakmice, a na njima je palo čak 10 golova. Mada je Luton bolje startovao u ovom takmičenju, mislimo da će Piterboro iskoristiti prednost domaćeg terena i zabeležiti pobedu u borbi za jedno od prva dva mesta koja vode dalje. U konkurenciji su još MK Dons i drugi tim Brajtona.Registruj se na Bet365

Ukupna kvota na tiketu sa dve utakmice EFL Trofeja u kladionici Bet365 iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.