Tiket dana (četvrtak, 15.11.2018)

tiket dana

Počinje poslednji vikend Lige nacija, koja će okupirati pažnju kladilaca narednih sedam dana. Odigraće se poslednja dva kola, posle kojih će biti jasno koje će reprezentacije u Plej of, a koje nazadovati jedan rang.

Mađarska – Estonija – 1/1 @ 2.10 u 10Bet

Poprilično smo uvereni u trijumf Mađarske nad Estonijom, a nešto slabiju kvotu pojačali smo prelazom. Ove dve reprezentacije sastale su se prošlog meseca u Estoniji, a viđena je prava goleada i, za mnoge neočekivan, rezultat 3:3. Pošto nemaju šansu da stignu do prvog mesta, Mađari će pokušati da izbegnu selidbu u Ligu D. Ubeđeni smo da je selekcija Marka Rosija mnogo bolja i da će Estoncima ostati onaj jedan bod iz prošlog kola. Ujedno, to je bio prvi remi ove reprezentacije nakon pet uzastopnih poraza.

Crveno ili crno-beli, nije bitno! Koje god si boje odvezi se Mercedesom u Novu godinu!

Luksemburg – Belorusija – 0-1 @ 2.62 u Meridianbet

Ovo je direktan okršaj za prvo mesto u grupi, i veliku priliku da se jedna od ove dve reprezentacije domogne Evropskog prvenstva. Ulog je veliki pa ne očekujemo neki spektakularan duel prepun golova. Prošlog meseca su Belorusi bili ubedljivi i slavili na svom terenu 3:0, ali su Luksemburžani i dalje prvi sa bodom više. U poslednjem kolu Luksemburg gostuje kod Moldavije, pa bi u slučaju osvajanja jednog boda protiv Belorusije, bilo neophodno da trijumfuju u Kišinjevu. Da li će se odlučiti za tu soluciju, ili pokušati da već na ovom susretu reše sve dileme, videćemo, a naš predlog je mali broj golova. Teško da će ih gledaoci videti više od jednog, jer treba reći da se mreža Belorusa još nije zatresla u ovom takmičenju.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak sa dve utakmice Lige nacija u kladionici Meridianbet iznosi 5.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.