Tip dana: Atalanta – Napoli: Može li tim Karla Ančelotija do pobede na teškom gostovanju?

Poslednji meč 14. kola Serije A igra se u Bergamu gde domaća ekipa Atalante dočekuje Napoli. I jedni i drugi igraju dosta dobro u poslednje vreme, i nema sumnje da nas očekuje veliki spektakl na rasprodatom stadionu “Atleti Azuri d’ Italia”.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Atalanta: Ova ekipa igra sjajno u poslednje vreme!

Nije na najbolji način ekipa iz Bergama startovala ovu sezonu u Seriji A, ali verovatno da je uzrok tome eliminacija od Kopenhagena u plej-ofu Liga Evrope. Nakon toga je ova ekipa zaigrala bolje, u prilog čemu i ide činjenica da se Atalanta trenutno nalazi na 11. mestu, ali i da ima samo tri boda manje od ekipe koja se trenutno nalazi na šestom mestu, a poznato je da ta pozicija donosi plasman u Ligu Evrope, što je svakako glavni cilj ekipe iz Bergama.
Ekipa Đanpjera Gasperinija igra odlično na svom terenu i u poslednja dva meča su ostvarili dve izuzetno ubedljive pobede, a mora se priznati da protivnici nisu bili nimalo naivni. Prvo je Atalanta savladala ekipu Parme koja odlično igra ove sezone sa 3:0, da bi u preprošlom kolu savladali Inter, i to ubedljivo sa 4:1, u meču u kom je ekipa Atalante pružila jednu fantastičnu partiju, i vrlo lako je mogla da postigne i više od četiri gola.
Trener Gasperini u ovom meču neće moći da računa na jednog od svojih najboljih fudbalera Iličića, koji ima parne žute kartone.

Napoli: Odlične partije u Ligi šampiona, u Seriji A može bolje!

Što se tiče gostiju iz Napolija, oni ovaj prvenstveni duel s Atalantom dočekuju nakon što su prošle sedmice u petom kolu Lige šampiona na svom terenu došli do veoma vredne pobede od 3:1 nad Crvenom Zvezdom, mada se mora priznati da ekipa Karla Ančelotija nije blistala u tom meču, pošto im je srpski predstavnik napravio dosta problema u drugom poluvremenu. Napolitanci su na taj način preuzeli i lidersku poziciju u svojoj grupi sa osvojenih devet bodova, uz podatak da uoči posljednjeg kola i gostovanja kod Liverpula imaju bod više od PSŽ-a i tri od Liverpula, tako da je i dalje sve apsolutno otvoreno kada je u pitanju plasman u osminu finala, ali se mora priznati da je trenutno upravo Napoli najbliži plasmanu u nokaut fazu.
Što se tiče prvenstva, opšti utisak je da tu ekipa Karla Ančelotija mora i može bolje. U prošlom kolu su na svom terenu samo remizirali sa Kjevom koji je poslednja ekipa na tabeli. Ipak, treba biti realan i reći da će teško neka ekipa moći da se umeša u borbu za titulu pored onakvog Juventusa.

Naš predlog

Biće ovo jedan izuzetno zanimljiv i uzbudljiv meč pošto se sastaju dve ekipe koje igraju dosta dobro ove sezone. Atalanta želi da ponovo uhvati priključak sa ekipama koje se bore za mesto u Ligi Evrope, dok fudbaleri Napolija žele što više da priđu Juventusu, i napadnu to prvo mesto ako je ikako moguće. Predlažemo da na ovom meču odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Atalanta retko gubi mečeve na svom terenu, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je prošli meč koji su odigrali na svom terenu kada je bilo 4:1 protiv Intera. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.