Tip dana: Crvena zvezda – PSŽ: Više niko ne potcenjuje četu Vladana Milojevića!

U utorak i sredu je na programu poslednje kolo grupne faze Lige šampiona, a svakako da se jedan od najinteresantnijih mečeva igra u Beogradu, gde Crvena zvezda dočekuje PSŽ. Domaća ekipa još uvek nije poražena na svom terenu, pošto su remizirali sa Napolijem i savladali Liverpul, dok ekipa PSŽ-a još uvek nema pobedu na strani.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Crvena zvezda: Ove momke više niko ne potcenjuje!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju zaista fantastično ove sezone, a u prilog tome ide i činjenica da su posle mnogo neuspelih pokušaja konačno uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona. Ali, ne samo to. Izabranici Vladana Milojevića su do sada osvojili četiri boda, pošto su remizirali sa Napolijem u prvom kolu, i pobedili Liverpul sa 2:0, što je do sada verovatno i najveće iznenađenje u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Međutim, jako bitan podatak je da crveno-beli još uvek nisu primili gol na svom terenu, iako su Napoli i Liverpul poznate kao ekipe koje igraju izuzetno ofanzivan fudbal.
Kada je u pitanju domaće prvenstvo, tu crveno-beli imaju ogromnu prednost u odnosu na svoje rivale, ali ne treba zaboraviti da se posle regularnog dela bodovi dele na pola.
Što se tiče povređenih i suspendovanih fudbalera, Vladan Milojević na ovom meču neće moći da računa na Nenada Krstičića koji ima parne žute kartone, dok lekarska ekipa čini sve da za ovaj meč oporavi kapitena Vujadina Savića koji je odigrao perfektno protiv Napolija i Liverpula, kada Zvezda nije primila gol.

PSŽ: Kako će se PSŽ snaći u grotlu Marakane?

Fudbaleri PSŽ-a dolaze u Beograd sa jasnim ciljem, a to je da pobedom obezbede plasman u nokaut fazu Lige šampiona, jer će u suprotnom morati da zavise od meča između Liverpula i Napolija. Naime, ukoliko Liverpul uspe da savlada četu Karla Ančelotija na svom terenu, PSŽ-u će biti potreban makar bod iz meča sa Crvenom zvezdom. Ali, svesni su i Parižani da ih čeka nimalo lak zadatak, pošto crveno-beli još uvek nemaju poraz na svom terenu.
U prošlom kolu Lige šampiona ova ekipa je na svom terenu u velikom derbiju savladala Totenhem sa 2:1, i bio je to jedan izuzetno dobar meč za izabranike Tomasa Tuhela, i zaista je pravo čudo kako nije bilo još golova u mreži gostiju iz Liverpula.
Kada je u pitanju francusko prvenstvo, ne treba više ni pominjati da ova ekipa prosto nema premca, pošto se trenutno nalaze na prvom mestu, uz čak 13 bodova više u odnosu na drugoplasirani Lil, ali i meč manje, pošto je susret između PSŽ-a i Monpeljea odložen zbog nereda u Francuskoj.

Naš predlog

Crvena zvezda će učiniti da se na pozitivan način oprosti od Lige šampiona pred svojim navijačima. Ne samo da crveno-beli nisu doživeli poraz na svom terenu, već nisu primili ni gol. Ako računamo i kvalifikacije, jedini gol su primili protiv Spartaka iz Trnave, što je zaista neverovatan podatak. Kada je u pitanju ekipa PSŽ-a, u tim se vraća Nejmar, što ovom timu daje potpuno drugu dimenziju. Svesni su izabranici Tomasa Tuhela da ih samo tri boda sigurno vode dalje, pa se očekuje da krenu ofanzivno od prvog minuta.
Deluje da nas očekuje meč sa dosta golova, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Izabranici Vladana Milojevića su već pokazali da nisu slučajno u Ligi šampiona, pa treba očekivati da se crveno-beli neće braniti na ovom meču, kao što to nije bio slučaj ni u meču sa Liverpulom. Ipak, teško je očekivati da Zvezda opet neće primiti gol, pošto napad PSŽ-a predvode dva najskuplja fudbalera u istoriji fudbala, Mbape i Nejmar. Zbog toga vam toplo preporučujemo da na ovom meču odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.
Za kraj, ostavili smo za vas jedan izuzetno hrabar predlog, upravo iz razloga što retko koja ekipa može da ostane nema na neverovatnu atmosferu na “Marakani”. Preporučujemo vam da pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 5.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.