Tip dana: Antalija – Fenerbahče: Može li gost konačno do pobede?

U ponedeljak su na programu dva poslednja meča 17. kola turske Superlige a za vas smo izdvojili meč između Antalije i Fenerbahčea. Malo ko je očekivao da će se Fenerbahče na polovini sezone nalaziti na pretposlednjem mestu na tabeli, dok bi domaćin pobedom na ovom meču mogao da se izjednači sa ekipom koja je trenutno druga na tabeli! Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno uzbudljiv meč koji je inače i poslednji ove godine u turskom šampionatu.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Antalija: Sjajna sezona za ovu ekipu!

Fudbaleri Antalije su sasvim sigurno jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli turske Superlige uz podatak da bi pobedom u ovom meču mogli da dođu i do neverovatne pozicije broj dva. Ne bi im bio prvi put da se nađu na tom mestu pošto su čak dva puta ove sezone bili na toj poziciji, iako nisu na najbolji način startovali u ovogodišnjem šampionatu.
U poslednje vreme ova ekipa pruža promenljive partije pošto su uspeli da zabeleže tri pobede, ali i da čak tri puta dožive poraz. U prošlom kolu su doživeli poraz od Malataje na gostovanju kada je bilo 2:0, dok su pre toga takođe na gostovanju bili bolji od Burse sa identičnim rezultatom sa kojim su i izgubili od Malataje (2:0), a strelci za Antaliju u tom meču su bili Ozkan i Erdinc.
Trener ove ekipe Korkmaz već neko vreme ne može da računa na svog najboljeg strelca Dukaru koji se povredio, a sada će Antalija imati i dosta problema sa žutim kartonima zbog kojih za meč sa Fenerbahčeom neće biti dostupni Čelustka, Anđelo, Šinik i Majkon.

Fenerbahče: Ova ekipa pruža užasne partije…

Ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Fenerbahčea igrati ovako loše ove sezone. Naime, ova ekipa se nalazi na neverovatnom pretposlednjem mestu na tabeli. Verovatno i najbolji pokazatelj za sve ove užasne partije ove sezone je činjenica da je najbolji plasman Fenerbahčea bio tek sedmo mesto, nakon kog su postepeno padali i sada se nalaze u situaciju da će morati grčevito da se bore za opstanak.
Međutim, ono što je jedina dobra stvar ove sezone je da je turska ekipa uspela da prođe u nokaut fazu Liga Evrope a tamo će koplja ukrstiti sa ruskim Zenitom koji ima velike ambicije kada je Liga Evrope u pitanju. Takođe, Fenerbahče je uspeo i da prođe u šesnaestinu finala turskog Kupa pošto su eliminisali ekipu Giresunspora.
Posle ovog meča između Antalije i Fenerbahčea sledi pauza u turskom prvenstvu i Fenerbahčeu su bodovi preko potrebni, kako bi u dobrom raspoloženju otišli na odmor. Ipak, treba dodati da je ova ekipa u prethodnih 11 mečeva ostvarila samo jednu pobedu. Dosta puta je Fener remizirao a tako je bilo i u poslednjem kolu kada su na svom terenu protiv Erzurumspora odigrali 2:2, a zanimljivo je da su gol za izjednačenje primili u poslednjim sekundama meča što još jednom potvrđuje da je ova ekipa u velikoj krizi.

Naš predlog

Niko nije očekivao da će Fenerbahče ovako loše igrati ove sezone. Naime, ova ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli što je iznad svih očekivanja. Sa druge strane, Antalija igra dosto dobro i pobedom na ovom meču bi mogli i do sjajnog drugog mesta na tabeli. Ipak, prednost u ovom susretu dajemo Feneru zbog činjenica da će ova ekipa kad tad morati da proradi. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Takođe, treba očekivati dosta golova na ovom susretu jer su mečevi i jedne i druge ekipe poprilično efikasni ove sezone. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Za kraj, ostavili smo za vas jedan hrabar prelaz. Fenerbahče mora od prvog minuta da krene silovito na gol domaćina kako bi što pre prebrinuo brige oko pobede na ovom meču koja im je neophodna u borbi za opstanak. Zato vam preporučujemo da pokušate sa igrom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.82.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.