Tiket dana (ponedeljak, 24.12.2018)

tiket dana

I nedelja je bila pun pogodak. Tiket je ponovo bio dobitan, pa ko se odvažio da prethodnih dana prati naše predloge, može sada biti zadovoljan učinkom. Naredna dva dana su siromašna ponudom, tačnije, utakmica skoro da nema, pa ćemo pokušati da sklopimo jedan tiket, u nadi da bi i on našim pratiocima mogao doneti dobitak.

Irak – Kina – x/1 @ 5.25 u Meridianbet

U prijateljskom meču snage će odmeriti selekkcije Iraka i Kine. Obe reprezentacije već godinama pokušavaju da se domognu vetskog prvenstva, ali im to ne polazi za rukom. U najmnogoljudnijoj zemlji na svetu u fudbal se ulaže mnogo, Kinezi žele organizaciju Mundijala u dogledno vreme, a taj momenat žele da dočekaju sa reprezentacijom koja će biti ravnopravna sa većinom svetskih nacionalnih timova.  Irak je u prethodnih osam duela pobedio samo jednom, ali je izgubio samo dva puta, od Argentine i Katara. Iračani igraju utakmice sa malo golova, pa verujemo da će tako biti i sada. Kina nije uspela da pobedi Bahrein, Palestinu i Indiju, a samo su savladali Siriju. Golova neće biti više od dva, a predviđamo pobedu Iraka, koja bi mogla doći u drugom poluvremenu.

Altinordu – Giresunspor – 1 @ 1.86 u 1xbet

Ovo je utakmica turske druge lige, a domaći Altinordu nalazi se na 8.mestu sa 25 bodova. U dobroj su seriji rezultata za ekipu iz sredine tabele, pošto nisu poraženi na poslednjih deset utakmica. U tom intervalu upisali su po pet pobeda i pet remija. Ukoliko zadrže formu, možda se umešaju i u borbu za sam vrh tabele, koji sada, bodovno, izgleda daleko. Gosti su, na drugoj strani, u katastrofalnoj formi, nisu pobedili na prethodnih šest utakmica, računajući i Kup. Na tabeli su skliznuli na 13. poziciju i predstoji im borba za opstanak. Ovde jedinica ne bi trebalo da izostane.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 9.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.