Evroliga se nastavlja, a sa njom i naše analize igrača, odnosno njihovog poenterskog učinka!

Evroliga

Kao što smo već napomenuli u nekom od naših prethodnih postova, ova nedelja nam je donela dupli program Evrolige i samim tim i danas imamo utakmice na programu kada je ovo takmičenje u pitanju. Tri meča na programu kada je ovaj četvrtak u pitanju i mi smo izabrali naše najsigurnije predloge. Nadamo se da ćemo nastaviti u istom ritmu, jer nam za sada ova nova igra donosi dobre procente uspešnosti.

K. Simon (8 poena) VIŠE

Toni Kroker je idealan izbor sa ove utakmice i na ovoj granici. Jednostavno, igrač koji je jedan od najboljih šutera u Evropi igra protiv ekipe koja dopušta mnogo poena sa njegove pozicije. Šveda i dalje nema u sastavu što je naravno još jedan od pluseva za igranje ovog predloga. Kroker ima veliko poverenje kod trenera Barcokasa i slobodu da šutne bilo kada, bez obzira na rezultat i vreme do kraja napada. Na prvom meču Himkija i Efesa Kroker je bio solidan sa 13 poena, dok je na zadnjem meču u okviru Evrolige protiv Fenera postigao 10 poena (0/4 za tri), što mu se sigurno neće ponoviti na dva meča zaredom. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85!

N. Melli (8 poena) VIŠE

Meli deluje kao logičan izbor iz ekipe Fenera. U odličnoj je formi, ima veliku minutažu i trener Obradović mu veruje. Tip igrača kojeg bi svaka ekipa poželela. Igra na poziciji krilnog centra i odlično koristi sve svoje prednosti. Može da odigra leđima ka košu, ali i da napadne šutem za tri poena. Fener igra takvu košarku da se uvek traži pas više i otvoren pogled na koš i u takvoj igri i naš predlog profitira. Obradović vrti Melija, Lovernja i Veselog najviše na centarskim pozicijama, ali smatramo da će Meli tu najviše provesti vremena na parketu i da će lagano ići preko ove granice. Pažljivo bira svoje šuteve i pogađa ih u visokim procentima. Protivnik je Zalgiris koji zahteva punu koncentraciju, pogotovo nakon poraza od Himkija u prošlom kolu. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85!

G. Ayon (9 poena) VIŠE

Ajon ima danas veliku šansu da odigra utakmicu na svom nivou. U timu Olimpijakosa nema Nikole Milutinova i Olimpijakos nema dovoljno “mesa” da odgvori na odličnu centarsku tehniku našeg predloga. Ajon se nalazi u dobroj formi, igra ono što najbolje zna i za sada je to sve onako kako je Laso zamislio. Deli minutažu sa Tavaresom, za kojeg smatramo da neće imati veliku minutažu na ovom meču. Ajon se odlično otvara iz pik igre, kako iz kratkog otvaranja, tako i u dubinu kada u velikom broju slučajeva ostaje na samom ziceru. Real mora timski da odigra dobro, kako bi pobedio goste iz Pireja i u takvoj timskoj igri mislimo da će naš predlog najviše profitirati. On nam je veliki plus sa ove utakmice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85!

Registruj se na Meridianbet
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.