Druga faza Evrokupa se nastavlja, a sa njom i naše analize poenterskog učinka igrača!

Evrokup

Danas nastavljamo sa našim analizama na plus/minus poenterski učinak igrača i utorak nam donosi nastavak borbe u okviru Evrokupa, gde su tri utakmice danas na programu. Prošla nedelja je bila jako uspešna kada su naše analize u pitanju i nadamo se da će se nastaviti u istom ritmu i ove. Svaki meč u ovoj fazi je bitan, tako da uzimajući sve faktore u obzir, mi smo odabrali po nama dva najizglednija predloga sa ova tri meča. 

M. Simonović (9 poena) VIŠE 

Simona moramo da uzmemo kao tip dana na ovoj granici iz nekoliko razloga. Prvi je njegova forma, koja je u uzlaznoj putanji, odnosno sve bolje partije pruža od dolaska Đoana Plaze na klupu Zenita. Svi znamo koji su kvaliteti Simonovića i da je šut za tri poena ono čega protivnici treba najviše da se plaše, međutim naš predlog u poslednje vreme odlično koristi to što ga protivnici čuvaju visoko i kretnjama bez lopte često dolazi u situaciju da zicerom završava napade. Aktivan je i na ofanzivnom skoku više nego u prethodnom peridou, a kada napada driblingom često završi na liniji za slobodna bacanja koja izvodi uspešno u visokom procentu. Takođe jedan od važnijih argumenata za ovaj predlog jeste i protivnik i tip utakmice kakvu očekujemo. Naime, Andora dolazi u goste Zenitu i po svima parametrima ovo će biti festival poena i na takvom meču ne vidimo mogućnost da Simonović u ovakvom momentumu ne bude dvocifren. Brzi faulovi ili neka povreda jedino mogu da pokvare ovu analizu. Nadamo se da neće i da će ovaj TIP DANA uspešno proći. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

K. Wiltjer (10 poena) VIŠE 

Kajl je naš predlog sa meča Unikaha – Limož. Ovde je uloga favorita jasno dodeljena domaćinu i to je sa razlogom tako. Unikaha je kvalitetnija ekipa koja ne sme da izgubi ovaj meč, jer je svaka pobeda na domaćem parketu za njih imeprativ u ovako teškoj grupi. Limož sa druge strane dolazi u Malagu i nema šta da izgubi. Očekujemo rasterećenu utakmicu od gostiju, jer samo tako mogu da otežaju posao domaćinu. Naš predlog je Vildžer koji je već nekoliko puta bio u našoj rubrici. Radi se o izuzetnom napadaču koji može da ugrozi koš protivnika na razne načina. Odličan je šuter i koristi svaki deo slobodnog prostora kako bi uputio šut. Ume da odigra i leđima ka košu kada dođe do preuzimanja, ali u osnovnoj postavci često se izvlači na pop i na šut za tri poena iz igre dva na dva. Igra uvek iznad 20 minuta, što mislimo da će mu biti dovoljno da pređe ovu granicu i da bude dvocifren na ovom meču. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.