EVROLIGA i tri naša predloga plus/minus poenterski učinak igrača

Evroliga

Danas je na programu Evroliga i mi smo pripremili tri predloga naše nove igre plus/minus na poenterski učinak igrača. Jako bitni mečevi, jer se polako zahuktava borba i zauzimanje pozicija pred top8 fazu i doigravanje. Igrači sada pružaju svoj maksimum i treneri najveće poverenje daju svojim najboljim pojedincima, pa je i to bio jedan od načina na koji smo analizirali današnje predloge. 

K. Papanikolaou (7 poena) VIŠE 

Biramo Kostasa kao naš predlog sa meča Olimpijakos – Himki, jer smatramo da je u odličnoj formi i da to treba iskoristiti. Kada pričamo o formi, pre svega mislimo na njegov poenterski učinak, jer on ostale stvari na parketu radi odlično. Naime, naš predlog na zadnja dva meča na domaćem parketu beleži 22, odnosno 11 poena i to je dobar znak kada je njegova analiza u pitanju. Protivnik Oliju je Himki na današnjem meču i to je jedan od bitnih preduslova zbog tipa utakmice kakvu očekujemo. Kostas igra sa puno samopouzdanja, što se i vidi po njegovom govoru tela, a nama ostaje da se nadamo da će Himki koliko toliko držati egal na ovom meču, jer će to samim tim značiti i “više posla” za naš predlog i prelazak preko ove granice. MERIDIAN za ovu granicu nudi kvotu 1.85.

J. O’ Brayant (11 poena) VIŠE 

Bez ikakve nedoumice sa meča Makabi – Barselona uzimamo kao predlog Džonija O’ Brajanta i smatramo da je on najizgledniji tip danas. Igrač koji ima veliku slobodu u napadu Makabija i koji igra odlično na domaćem parketu. Za oba tima je ovaj meč od izuzetne važnosti i očekujemo naš predlog danas na 30+ minuta. Ne služi ga najbolje šut za tri poena, ali odlično koristi svoje fizičke predispozicije i pretvara ih u svoju veliku prednost i kvalitet. Ova utakmica će se igrati u brzom ritmu, na veliki broj poseda i naš predlog vidimo preko ove granice po svakom aspektu, a brze lične greške ga jedino mogu udaljiti od prolaza. MERIDIAN za ovu granicu nudi kvotu 1.85.

D. Barthel (7 poena) VIŠE

Uzimamo Bartela kao naš predlog sa ovog meča između CSKA i Bajerna. Jedan od glavnih igrača u rotaciji Dejana Radonjića bez sumnje, radilica i igrač koji uvek pruža dobar doprinos na obe strane parketa. Sasvim je dobar u reketu i najbolje se snalazi u igri leđima ka košu. Može da pogodi i za tri poena, ali mu to nije jača strana. Posle povrede Bukera, povećala mu se i minutaža i često igra u paru sa Vilijamsom na parketu. Protivnik je CSKA, ekipa koja dopušta mnogo poena sa pozicije četiri i to je još jedan od preduslova zbog kojih smo izabrali Bartela kao naš predlog. Očekujemo utakmicu na veliki broj poena, a Bartel će imati veliku ulogu u svom timu. MERIDAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.