Najava: Bundesliga 18. kolo: Oluja u Nemačkoj, spremite se za kišu golova!

Nakon tri nedelje pauze, vraća nam se Bundesliga i sa sobom donosi mnoštvo zanimljivih utakmica, koji bi, po nekom pravilu, trebali da donose golove. Uvek neugodni Hofenhajm dočekuje šampiona minhenski Bajern u Levrkuzen stiže Borusija iz Menhengladbaha, ,,bikovi” iz Lajpciga čekaju Borusiju Dortmund, a Volfsburg putuje u Gelzenkirhen na noge Šalkeu. Čeka nas vrhunska zabava u najelitnijem nemačkom rangu ovog vikenda!

Hofenhajm – Bajern Minhen – GG3+ @ 1.67 u Meridianbet

Meč koji je u poslednjih nekoliko sezona postao jedan od najzanimljivijih u Bundesligi. Mada, svaki meč koji igra Hofenhajm uglavnom je veoma zabavan, a pošto im sada na noge diže, ove sezone poljuljani Bajern, nema sumnje da nas čeka odlična predstava. Hofenhajm je u veoma interesantnoj seriji rezultata. Ekipa Julijana Nagelsmana vezala je čak šest remija u nizu u Bundesligi, dok su svoje takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona okončali, ali su u grupi sa ekipama kao što su Siti, Šahtjor i Lion uspeli na svakoj utakmici da daju po gol. Zašto ne bi ni Bajernu. S druge strane, ekipa Nika Kovača nije na svom prepoznatljivom nivou ove sezone, ali nadaju se da će u drugom delu uspeti da se konsoliduju i da će sustići lidera Borusiju Dortmund. Stoga im je ovde dobar rezultat prekopotreban.

Registruj se na Meridianbet

 

Augzburg – Fortuna Dizeldorf – 3+ @ 1.83 u 10Bet

U Augzburgu nas očekuje duel dve ekipe iz donjeg doma kojima su bodovi veoma važni u ovom međusobnom meču. Dele ih tri boda u korist Fortune koja ima 18 poena nakon isto toliko kola. U boljoj su formi, pošto su vezali tri uzastopne pobede pred pauzu i svakako će želeti tako i da nastave ne bi li održali svoje šanse da opstanu u Bundesligi. S druge strane, Augzburg nije baš najbolji domaćin ove sezone. Tek jedan trijumf imaju na svom terenu u devet mečeva i moraju da sakupljaju poene na svom stadionu ukoliko žele da izbegnu ispadanje iz lige.

Registruj se na 10Bet

Bajer Leverkuzen – Borusija Menhengladbah  – 1X&GG @ 1.52 u Meridianbet

Igrali su sezonu za zaborav dok je na klupi sedeo Heiko Heirlih, međutim, od njegovog odlaska, Leverkuzen je počeo da ostvaruje rezultate na kakve smo navikli, pa su sada u gornjem delu tabele.  Trenutno su na 9. poziciji sa tri boda manje od mesta koje vodi u Ligu Evrope i nakon onako lošeg početka, ovo je sasvim dobra pozicija za njih. S druge strane. Borusija iz Menhengladbaha je verovatno nadmašila i spostvena očekivanja. Treće mesto, tri boda manje od drugoplasiranog Bajerna, ali pozicija koja ih vodi u Ligu šampiona. Moraju biti zadovoljni. Na ovoj utakmici očekujemo da Leverkuzen ne prepusti bodove sa svog stadiona, ali isto tako tipujemo golove.

Registruj se na Meridianbet

Ajntraht Frankfurt – Frajburg – 1 @ 1.60 u Bet365

Ajntraht je ove sezone pokazao ozbiljne kvalitete, ali povremeno pokažu i slabosti. Ofanzivna ekipa i zaista ih ne treba mnogo predstavljati. Kvalitetan i uigran napada sa Alerom, Jovićem, Kostićem, Gaćinovićem i Rebićem može da napravi problem bilo kojoj ekipi.  Frajburg čvrsto drži sredinu tabele i mogu biti zadovoljni sa tim. Slabija sezona nego prethodna, ali sasvim su zadovoljni ovim i nastojaće da tu ostanu, a ako uspeju više, to će im biti samo dodatna nagrada.

Registruj se na Bet365

 

Hanover – Verder Bremen – 2 @ 2.35 u 1xBet

Ekipa Hanovera igra veoma loše ove sezone i verovatno su jedni od putnika za Cvajtu. Tek dve pobede na 18 odigranih utakmica, samo 11 osvojenih bodova, što je zaista slabo. Moraće mnogo toga da poprave, ukoliko žele da izbegnu ispadanje iz lige. Od napada, pa do odbrane. S druge strane u Verderu su najavili borbu za Evropu, ali za sada baš i ne ide po planu. Šanse da se to dogodi i dalje postoje, pa će tim za ,,Vezera” morati da dobija ovakve utakmice ukoliko žele da se to obistini.

Registruj se na 1XBet

Štutgart – Majnc – 1 @ 2.35 u 10Bet

Jedan od najvećih klubova u Nemačkoj je ponovo u teškoj situaciji i ponovo je na ivici da ispadnu iz Bundeslige. Trenutna 16. pozicija sa 14 osvojenih bodova nije dovoljna da bi ispunila apetite kakve ima klub kao što je Štutgart sa ogromnom armijom navijača. Majnc je trenutno 12. na tabeli i verovatno neće imati problema da izbore opstanak. Međutim, Štutgartu je ovde pobeda od ogromnog značaja i do nje bi mogli doći i zbog činjenice da igraju pred svojim navijačima.

Registruj se na 10Bet

Red Bul Lajpcig – Borusija Dortmund – GG3+ @ 1.88 u Meridianbet

Još jedan derbi ovog vikenda u Bundesligi i još jednom očekujemo golove. Prema karakteristikama ove dve ekipe, to je jedino i realno, sve ostalo je pomalo i iznenađenje. Lajpcig igra za nijansu slabije ove sezone. Naravno, pojedini igrači iz prošle su otišli, ekipa je malo oslabljena, što se odrazilo, ali za njih je najbitnije da izbore Ligu šampiona naredne sezone kada na klupu seda Julijan Nagelsman. Aktuelni lider Borusija je doživela tek jedan poraz ove sezone i to pre dva kola od Fortune u Dizeldorfu. Igraju sjajno i pobeda u Lajpcigu će im dodatno podići samopouzdanje pred važan deo sezone.

Registruj se na Meridianbet

Nirnberg – Herta – 2 @ 2.15 u Bet365

Ekipa iz prestonice Nemačke je dobro započela sezonu, a onda malo usporila ritam i sada su izvan mesta koje vode u Evropu, koju oni ciljaju. Nisu daleko od toga, ali ono što bi za njih bilo veoma važno jeste trijumf na ovom meču protiv slabašnog Nirnberga, koji je zakucan za dno tabele sa samo 11 bodova koliko ima i Hanover. Pitanje je mogu li da se izvuku, ali teško da je ovo meč od kojeg će početi njihova potera iz zone ispadanja.

Registruj se na Bet365

 

Šalke – Volfsburg – GG @ 2.00 u 10Bet

Još jedan meč koji nosi epitet derbija. Iako tabela tako ne govori, ovo jeste meč gde treba očekivati veliku borbu uz golove. Šalke igra ispod svakog očekivanja, ali su u Ligi šampiona uspeli da doguraju do šesnaestini finala u ne tako jakoj grupi, mora se priznati. Trenutno zauzimaju tek 13. poziciju, što ne zadovoljava nikog u klubu.  S druge strane, Volfsburg je odličan na 5. poziciji i sledi im teška borba za Evropu ove sezone. Male su šanse da igraju u Ligi šampiona, ali sve je moguće.

Registruj se na 10Bet

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.