ABA liga na programu za ovu subotu i mi nastavljamo sa našim analizama plus/minus na poenterski učinak igrača!

ABA liga

Vikend nam donosi veliki broj utakmica na starom kontinentu. Pored zbivanja u ligama širom Evrope i regionalno takmičenje nam donosi nova tri meča. Borba za najbolje četiri ekipe se nastavlja u regionu, a najbitniji meč dana igra Partizan koji gostuje ekipi Zadra. Crno beli su ubedljivo poraženi na svom parketu od ekipe Zadra u prvom delu sezone i sada će pokušati da im se “osvete” za taj poraz. Utakmica je na programu od 17h i mi smo odabrali tri igrača sa te utakmice u našoj analizi. 

V. Marinković (11 poena) VIŠE 

I treći igrač sa ove utakmice. Vanja Marinković ide danas preko ove granice poena. U timu Partizana danas neće biti Nikolića i Zagorca, a videli smo na zadnjim mečevima da Zagorac upravo menja Vanju u novim rotacijama koje je postavio Trinkijeri. Jako bitan meč za crno bele i pošto smo u gornjoj analizi napisali da vidimo Renfora kao igrača koji neće biti dvocifren, Marinković je upravo taj igrač koji će u mnogim situacijama profitirati od odličnim asistencija Aleksa Renfroa. U ovoj skraćenoj minutaži, vidimo naš predlog kao siguran tip sa ovog meča i zbog toga ga uzimamo kao tip dana za ovu subotu! MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

A. Renfroe (9 poena) MANJE 

Sa iste utakmice biramo Renfroa ispod ove granice poena. Pri svom dolasku u Partizan, Renfro je pokazao da će biti ogromno pojačanje za ovaj tim. Svojim iskustvom je uneo sigurnost u organizaciju napadu, a i njegovi procenti šuta su bili iznad svih očekivanja. Smatramo da Renfro danas neće imati potrebe toliko da preuzima na sebe odgovornost kada je poenterski učinak u pitanju, već da će razigravati svoje saigrače. Zadar iskače visoko kada je odbrana pika u pitanju i to je jedan od razloga zbog kojih smo izabrali Renfora kao predlog. Očekujemo ga u dobrom izdanju, ali ispod ove granice poena. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

M. Little (13 poena) VIŠE  

Super Mario kako ga zovu u Zadru je naš predlog sa ovog meča. Igrač koji ima potpunu slobodu u napadu i koji uzima ogromana broj šuteva. Nalazi se u dobroj formi, na poslednjem meču protiv Mornara upisao je 17 poena, a na susretu protiv Partizana u prvom delu sezone kada je njegov tim ubedljivo savladao crno bele zaustavio se na 19 postignutih poena. Zadar na domaćem parketu igra u izuzetno brzom ritmu i nešto slično očekujemo i danas. Litl ima slobodu da već u ranoj fazi napada koš protivnika ukoliko mu se otvori malo prostora. Jedini je igrač u svom timu koji svojim indiviualnim kvalitetima može da obezbedi sebi poziciju za šut. Ukoliko ne bude neke velike razlike u korist jednog od timova, vidimo ovog igrača preko zadate granice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.