Tri nova predloga sa evroligaških parketa! Plus/minus poeni igrača i danas u našoj ponudi

Evroliga

Danas je na programu Evroliga, takmičenje koje je ušlo u drugu fazu i sada je svaki meč bitan u borbi za top8. Četvrtak nam donosi izuzetno zanimljive mečeve iz razloga što ćemo gledati glavne konkurente za doigravanjeu međusobnim duelima. Mi smo izabrali tri predloga i smatramo da su oni najizgledniji iz današanje ponude. Srećno svima koji nas i danas prate. 

G. Ayon (9 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian 

Real Madrid posle poraza od Budućnosti u veoma važnom meču dočekuje ekipu Efesa koja je verovatno najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Ova dva tima nalaze se u samom vrhu tabele i biće ovo okršaj dva tima koja će gotovo sigurno imati bitnu ulogu u doigravanju. Naš predlog dolazi iz ekipe Reala, a to je meksički centar Gustavo Ajon. Na prvom meču ovih rivala Ajon je ubacio 20 poena i pokazao sve slabosti u reketu turske ekipe. Danston je odličan defanzivac, ali u brojnim rotacijama posle blokova, Ajon se odlično otvara iz pika, gde ili ima otvoren put do koša ili jednim driblingom ili jakim centarskim zakorakom stiže do obruča. Ajon je veoma zahvalan igrač i smatramo da će Laso malo više da ga koristi večeras u odnosu na Tavaresa. Granica je prihvatljiva i uz jedan solidan nastup, Ajon može preko!

S. Kilpatrick (13 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian 

NBA pojačanje je stiglo u Atinu, na veliku želju novog trenera Riki Pitina. Radi se o Kilkpatriku koji je imao neke zapažene nasutpehttps://kladjenje.rs/meridian-kladionica-recenzija-i-bonus/ u NBA ligi, ali sada je prvi put van američkog kontinenta i brani boje grčkog velikana. Istakao je da je najbitniju ulogu u njegovom dolasku igrao trener, tako da ne sumnjamo da imaju odličnu komunikaciju i saradnju. To je jedan od razloga zbog kojih uzimamo njega kao predlog, ali nije i jedini. Šon je odličan napadač i doveden je kako bi poboljšao napad svog tima. U sastavu Panatinaiakosa večeras pored od ranije povređenog Lengforda, nema ni Papasa koji je doživeo povredu kolena. To će svakako ostaviti mnogo prostora za naš predlog i očekujemo ga na 15+ poena večeras. U Makabiju nema Kejna koji bi verovatno bio zadužen za njega, pa je i to jedan od razloga zbog kojih uzimamo ovog igrača kao najsigurniji izbor za danas!

K. Papanikolaou (8 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian 

Iskusni grčki krilni košarkaš je naš izbor iz Olimpijakosa za danas. Granica je aposlutno prihvatljiva i “vuče” nas da je odigramo. Radi se o košarkašu koji se nalazi u odličnoj formi i mi to moramo iskoristiti. Na zadnjih pet mečeva samo je jednom bio ispod ove granice (ubacio 7 poena), što dovoljno govori o njegovoj trenutnoj formi i ulozi u timu. Treba napomenuti i prvi meč ovih rivala kada je Papanikolau bio najbolji pojedinac u svom timu sa 18 postignutih poena. Iako mu šut za tri poena kroz karijeru nije bio jača strana, sada ga odlično koristi i pogađa u visokim procentima. Smatramo da će Fener da skuplja na Milutinovu i da će tako pokušati da neutrališu igru 2 na 2 Dejvida Blata, a i iz takve odbrane naš predlog može najviše da profitira. Uzimamo Kostasa na ovoj granici i mislimo da je to pravi izbor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.