Tip dana: Frozinone – Lacio: Može li domaćin do velikog iznenađenja?

Pretposlednji meč 22. kola italijanske Serije A u ponedeljak igraju fudbaleri Frozinonea i Lacija. Domaća ekipa je u prošlom kolu konačno ostvarila tek svoju drugu pobedu u šampionatu, dok se fudbaleri Lacija nalaze u krizi pošto na tri vezana meča nisu pobedili.
Duel ove dve ekipe je na programu od 19 časova.

Frozinone: Može li ova ekipa da obezbedi opstanak u Seriji A?

Fudbaleri Frozinonea ne igraju onako kako su to njihovi navijači očekivali, ali ipak i dalje imaju šanse da izbore opstanak u ligi što je sasvim sigurno prevashodni cilj ovog kluba. U prošlom kolu je ova ekipa posle dosta vremena zabeležila jednu pobedu i to mimo očekivanja na gostovanju kod Bolonje kojoj takođe gori pod nogama. Rezultat je bio poprilično ubedljiv (4:0), a zanimljivo je da je ista ta Bolonja u ovom kolu savladala Inter na Đuzepe Meaci što samo daje još veći značaj toj pobedi Frozinonea.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, ali to je svega pet bodova manje od ekipa koja je u ovom trenutku bezbedna, a to je Empoli, koji ima i meč više od Frozinonea pošto su u subotu remizirali sa Kjevom na svom terenu.
Zanimljivo je da su fudbaleri Frozinonea i prvi pobedu koju su ostvarili ove sezone takođe zabeležili u gostima i to protiv SPAL-a sa ubedljivih 3:0.

Lacio: Mogu li Lacijali do Lige šampiona?

Lacio je odlično startovao ove sezone i ekipa koju sa klupe predvodi Simone Inzagi je dugo držala četvrto mesto na tabeli koje naredne sezone donosi plasman u Ligi šampiona. Međutim, u poslednje vreme Lacijali pružaju nešto slabije partije. Naime, u prethodna tri kola ekipa iz Rima je bez pobede. Prvo su na svom terenu remizirali sa ekipom Torina kada je bilo 1:1, da bi nakon toga na gostovanju kod Lacija izgubili sa 2:1.
U prošlom kolu je Lacio pružio jednu od najboljih partija ove sezone ali su ipak poraženi na svom terenu od Juventusa sa 2:1 iako su prvi došli do vođstva na tom meču i uglavnom dominirali, međutim sedmostruki uzastopni šampion Italije je došao do preokreta preko Kansela i Ronalda, a Lacio je ostao bez tri boda iako je pružio jednu zaista sjajnu partiju.
Trenutno se ekipa iz Rima nalazi na osmom mestu na tabeli, ali još uvek nisu daleko od mesta koje vodi u Ligu šampiona što i jeste glavni cilj. Takođe će izabranici Simonea Inzagija učiniti sve da što dalje doguraju u Ligi Evrope, pošto su došli do nokaut faze poprilično lako u nimalo lakoj grupi sa Ajntrahtom iz Frankfurta, francuskim Marsejom i kiparskim Apolonom.

Naš predlog

Frozinone tek na momente zablista, pa su zato posle 21. kola sakupili samo 13 bodova, ali su ipak u prošlom kolu ostvarili ubedljivu pobedu na gostovanju kod Bolonje i to sa 4:0. Sa druge strane Laciju baš i ne cvetaju ruže u poslednje vreme i dugo su bez pobede, ali evo lepe prilike da to sve poprave. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Nema sumnje da će i domaćin učiniti sve da ne izgubi na ovom meču pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Miriše da će ovo biti meč sa dosta golova pa vam zbog toga toplo preporučujemo da pokušate sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.