Tiket dana (ponedeljak, 04.02.2019)

tiket dana

Po običaju, ponedeljak je dan sa nešto siromašnijom ponudom, ali za prave kladioce uvek postoji opcija kako sastaviti tiket.

Bursa – Konjaspor – GG @ 2.00 u 10Bet

U sudaru dve ekipe koje su u različitoj formi, domaćinu su bodoviporebniji, da ne bi došao u opasnu zonu. Bursa nije pobedila na prethodnih pet utakmica, a na poslednje četiri je igrala nerešeno. Što se Konje tiče, oni su jedno od prijatnijih iznenađenja turskog šampionata, nalaze se na visokom 4. mestu pre ovog kola, ali su ih u međuvremenu prestigli Trabzon i Bešiktaš. Pobedom nad Bursom stigli bi na treće mesto, čime bi postali ozbiljan konkurent, ne samo za Evropeu, već i za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ipak, ovo je teško gostovanje za tim Konje, domaćin je ekipe sa mnogo većom tradicijom, pa očekujemo da ovo bude zanimljiv i neizvestan meč, a vama predlažemo da odigrate igru gol-gol, za koju je koeficijent u kladionici 10Bet tačno 2.00.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Lans – Beziers – 1 @ 1.50 u Bet365

Prosto se ne zna koja je ekipa u lošijoj formi. Za goste, novajliju u Ligi 2, kriza je mogla da se očekuje, ali je za Lans stigla baš u nezgodnom trenutku. Tim koji je imao u planu povratak u elitu, na poslednjih pet utakmica slavio je samo jednom, jednom je remizirao, a poražen je čak tri puta. Zato su na tabeli pali na 7. mesto, pa im je sad ostalo da pokušaju da se domognu baraža, pošto je direktan plasman u Ligu 1 postao nemaguća misija. Beziers je bez pobede na poslednjih osam prvenstvenih kola, a za to vreme samo su dva puta uspeli da ostanu neporaženi. Nalaze se u zoni ispadanja, a ni posle ovog meča neće se pomeriti unapred. Predlažemo jedinicu, za koju u kladionici Bet365 dobijate kvotu 1.50.

Jong PSV – Fc Oss – T12+ @ 1.65 u Meridianbet

Mladi tim ”filipsovaca” igra  dobro, kao i njihove starije kolege u Erediviziji. Nalaze se na šestooj poziciji među drugoligašima, ali su najefikasnija ekipa u ligi sa 51 postignutim golom na 22 utakmice. To je tim koji igra rasterećeno, pošto ne može da napreduje, odnosno da uđe u prvu ligu, pa mladići PSV-a mnogo više pažnje posvećuju napadu, nego odbrani svog gola. FC Oss, nekadašnji Top Oss, nalazi se samo jedno mesto iza njih, ali na poslednje tri utakmice nisu pobedili, imaju dva poraza i remi. Očekujemo da napad tima iz Ajndhofena ponovo bude efikasan i postigne bar dva gola. Za T12+ u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.95.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.