Evrokup je danas na programu, a sa njim dolaze i naše nove analize igrača!

Eurokup

Top16 faza Evrokupa se približava kraju. Poslednje kolo se igra po grupama i u većini njih se već znaju pobednici i drugoplasirani koji će nastaviti takmičenje u narednoj fazi. Danas na programu pet mečeva, a mi smo pripremili dva po nama najizglednija predloga. Radi se o meču koji direktno utiče na to koji tim će nastaviti takmičenje i upravo je taj duel najinteresantniji za analiziranje. 

J. Jones (9 poena) VIŠE   Kvota: 1.85   Meridian

Džouns je naš predlog sa utakmice Ritas – Monako. Jednostavno njega moramo da uzmemo kao predlog. Igra na poziciji četiri i raspolaže odličnim šutem za tri poena. Biće ovo sjajan okršaj Bendžijusa sa jedne i našeg predloga sa druge strane. U meču koji odlučuje o tome koja ekipa će nastaviti takmičenje, vidimo Džounsa kao dobar izbor, jer je on ove sezone pokazao da se radi o izuzetnom napadaču. Na prvom meču ovih rivala upisao je 15 poena i igrao preko 30 minuta. Za vikend je u bitnoj pobedi protiv Nantera u gostima, takođe bio odličan sa 13 ubačenih poena. Smatramo da će ponovo igrati preko 30 minuta i za to vreme njegov doprinos mora biti dvocifren kada su poeni u pitanju i mi ga uzimamo kao današnji tip dana kada je Evrokup u pitanju!

D. Seeley (12 poena) VIŠE    Kvota: 1.85    Meridian

Kada se radi o najbitnijim mečevima, naš izbor pada na najiskusnije igrače u timovima. Kada je Ritas u pitanju, to je bez sumnje Sili koji ruku na srce ove sezone ne pruža najbolje partije, ali trener Adomaitis mu mnogo veruje i sigurno će biti danas jedan od glavnih protagonista na ovom susretu. Očekujemo da Monako udvaja Parahovskog, pogotovo kada ga bude čuvao Kikanović što će ostaviti prostora za spoljne igrače Ritasa. Sili se muči sa procentima šuta, pogotovo van linije 6.75, ali smatramo da i sa nešto lošijim procentom on može danas preko ove granice. Prvi meč između ovih rivala završio je sa 10 poena iz šut iz igre 4/13, tako da smo sigurni da na domaćem parketu na jednom ovakvom meču on može bolje od toga. Prostora će imati, a nadamo se da će i pogoditi neki šut.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.