Evroliga je danas na programu i mi smo pripemili nove analize igrača!

Evroliga

Ligaški deo Evrolige polako ulazi u završnu fazu. Timovi se grčevito bore za vodećih osam pozicija na tabeli kako bi izborili plasman u top8 fazu i tako nastavili svoj put ka F4 turniru u Vitoriji. Danas na programu nekoliko izuzetno zanimiljivih mečeva i mi smo izabrali po nama najizglednije predloge kada je analize poenterskog učinka igrača u pitanju. 

C. Hannah (9 poena) MANJE    Kvota: 1.85  Meridian

Kelvin se vratio posle povrede u tim Gran Kanarije i mnogo toga se promenilo od njegove povrede do sada. Odigrao je tri meča od povratka na parket i videli smo da mu treba vremena da se vrati u takmičarski ritam. Trener Gran Kanarije u mečevima Evrolige pažljivo raspoređuje minutažu i ne očekujemo naš predlog duže od 22,23 minuta. Efes dobro zatvara protivničke plejmejkere. Balbaj je specijalista za odbranu, ali i Vasa Micić može da se pohvali dobrom defanzivom, a ako obojica nastupe u prvim petorkama, Hanah će imati problem, jer će gotovo sigurno Ataman koristiti visinsku prednost svog plejmejkera i spuštaće loptu na niski post, gde se Micić odlično snalazi. U jednom meču gde vidimo ekipu Efesa kao velikog favorita, smatramo da naš predlog neće biti dvocifren kada su poeni u pitanju.

J. O'Brayant (12 poena) VIŠE   Kvota: 1.85   Meridian

Bez ikakve nedoumice sa meča Makabi – Olimpijakos uzimamo kao predlog Džonija O’ Brajanta i smatramo da je on najizgledniji tip danas. Igrač koji ima veliku slobodu u napadu Makabija i koji igra odlično na domaćem parketu. Za oba tima je ovaj meč od izuzetne važnosti i očekujemo naš predlog danas na 30+ minuta. Ne služi ga najbolje šut za tri poena, ali odlično koristi svoje fizičke predispozicije i pretvara ih u svoju veliku prednost i kvalitet. I na prvom meču protiv ekipe iz Pireja  je pokazao da ima prostora za njegove solo akcije i ako ovaj meč bude iole neizvestan, što očekujemo, Džoni ide preko ove granice. Ova utakmica će se igrati u brzom ritmu, na veliki broj poseda i naš predlog vidimo preko ove granice po svakom aspektu, a brze lične greške ga jedino mogu udaljiti od prolaza.

N. Wolters (11 poena) MANJE   Kvota: 1.85   Meridian

Uzimamo Voltersa ispod ove granice na meču protiv Barselone iz više razloga. Prvi je taj što se Leo Vesterman vratio na parket na meču litvanske lige za vikend i ne vidimo razlog da ne zaigra i na večerašnjem meču. Barselona sa Tomićem u startnoj petorci igra odbranu sa iskakanjem kod pik igre, tako što visoki igrač (u ovom slučaju Ante Tomić) posle preuzimanja iskače na igrača sa loptom i tako ga sprečava da odigra brz pas u srce reketa, ali i šut za tri poena. Volters je dobar skorer, ali nije mu to primarna uloga u ovoj ekipi. Očekujemo i pobedu Barselone koja može da stekne i dvocifrenu prednost u ranoj fazi meča, pa je i to jedan od razloga zašto mislimo da će Volters ostati ispod ove granice. Barselona ima dobre defanzivce na lopti i očekujemo jednu dobru defanzivnu predstavu igrača Svetislava Pešića.

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.