Derbi dana: Napoli – Juventus: Očekuje nas spektakl na “San Paolu”!

Poslednji meč 26. kola italijanske Serija A igra se u Napulju na stadionu “San Paolo” gde će fudbaleri Napolija dočekati Juventus. Ujedno, biće ovo duel drugoplasirane i prvoplasrirane ekipe na tabeli, pa zaista nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl na stadionu “San Paolo”.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Napoli: Došao je Karlo Ančeloti, ali po svemu sudeći izostaće trofeji…

Svi smo nekako više očekivali od ekipe Napolija, pogotovu kada smo na leto saznali da će Karlo Ančeloti postati novi trener ovog kluba. Međutim, neki zapaženiji rezultati su izostali, ali i zvučna pojačanja što smo sigurno očekivali kada smo videil da je slavni italijanski stručnjak postao novi trener ekipe iz Napulja.
Mada kada se sve sabere i oduzme, veliko je pitanje da li je ovo zapravo i realnost Napolija ove sezone pošto se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A, ali imaju čak 13 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Juventus sa kojim se sastaju u ovom kolu italijanskog prvenstva.
Posle eliminacije u Ligi šampiona gde su izabranici Karla Ančelotija i pored osam osvojenih bodova završili takmičenje kao trećeplasirana ekipa u grupi sa PSŽ-om, Liverpulom i Crvenom Zvezdom, fudbaleri Napolija su nastavili takmičenje u Ligi Evrope gde su bez većih problema došli do osmine finala, pošto su u šesnaestini finala bez većih problema u oba meča savladali Cirih.

Juventus: Može li “stara dama” konačno do Lige šampiona?

Nova titula prvaka je praktično već dopremljena u vitrine tima iz Torina i ova ekipa sada ipak može veću pažnju posvetiti Ligi šampiona, jer su iz tabora crno-belih pre početka sezone poručili da je prioritet osvajanje ovog trofeja. Ipak, tu je Juventus podbacio u prvom meču osmine finala na gostovanju kod Atletika u Madridu pa su poraženi rezultatom 2:0, i sigurno je da će im biti veoma teško da nadoknade tu prednost, pa nema sumnje da će to za njih biti meč sezone, iako ih u nedelju očekuje jedan poprilično težak duel jer gostuju drugoplasiranoj ekipi na tabeli Napoliju. Da stvari budu još gore po ovu ekipu, govori i činjenica je Juventus pre nekoliko nedelja ispao u četvrtfinalu Kupa Italije pošto su doživeli izuzetno ubedljiv porau od Atalante u Bergamu kada je bilo čak 3:0.
Kada je Serija A u pitanju, izabranici Masimilijana Alegrija imaju zaista fantastičnu sezonu za sada pošto još uvek nemaju poraz i imaju sve pobede osim tri remija.
U prošlom kolu su uz dosta muke slavali na gostovanju kod Bolonje, iako je opšti utisak da je domaćin u tom meču pružio makar podjednako dobru igru kao sedmostruki uzastopni osvajač italijanske Serije A.

Naš predlog

Kada je u pitanju Serija A, fudbaleri Napolija već pet godina ne znaju za trijumf nad “starom damom”. Ipak, ovog puta je u Juventusu fokus ka osmini finala Lige šampiona gde ih uskoro očekuje revanš meč protiv Atletika, a poznato je da ekipa iz Torina juri prednost od dva gola u tom meču. Zbog svega toga vam preporučujemo da na ovom meču pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Kada ove dve ekipe igraju međusobne mečeve golovi su skoro uvek zagarantovani pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87. Pošto smo već pisali o tome da gotovo sigurno Napoli neće izgubiti na ovom meču savetujemo vam da pokušate sa kombinacijom golova i duple šanse i zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.