Evroliga ulazi u završnu fazu! Sada je pravo vreme za najbolje igrače!

Evroliga igraci

Evroliga se ove godine kao i nekoliko godina unazad igra po ligaškom režimu svako sa svakim i na kraju najboljih osam selekcija ulazi u doigravanje, odnosno top8 fazu gde se igra na tri dobijena meča. Pobednici serija odlaze na završni turnir koji se ove godine igra u dvorani Baskonije. Ligaški deo se polako završava, ova dupla nedelja Evrolige nam donosi nekoliko uzbudljivih mečeva direktnih konkurenata. Sada je pravo vreme za najbolje igrače u svojim timovima da istupe i pokažu zbog čega su tu gde jesu.

D. Hilliard (9 poena) VIŠE

Hilarda uzimamo sa utakmice PAO – Baskonija bez ikakvog razmišljanja. Igrač koji polako podiže formu i koji je doveden u ovaj tim zbog poenterskog učinka. Levoruki šuter je jako nezgodan za svoje čuvare, jer ga pored odličnog šuta van linije 6.75 odlikuje i snažan prodor do samog obruča i kao takav je atipičan i veoma raznovrstan u svojoj igri. Na ovom meču neće biti Meta Dženinga zbog povrede koju vuče duži vremenski period, kao ni Patrisija Garina iz istog razloga. Zbog ova dva izostanka prolaznost našeg tipa dobija još više na značaju. Vidimo večeras Hiliarda na dvocifrenom učinku. MERIDIANBET za ovaj tip daje kvotu 1.85!

M. Eric (10 poena) VIŠE

Erik može da ima mnogo prostora pored centara Himkija, ukoliko ne uđe u rani problem sa faulovima. Jedan od retkih igrača koji su ostavili pozitivan utisak ove sezone u Evroligi kada je Darušafaka u pitanju. Protiv Himkija na gostujućem parketu je ubacio 13 poena za nepuna 22 minuta na parketu i nešto slično očekujemo i večeras. Gosti su opasni u centarskoj liniji kada je napad u pitanju, ali ne pridaju mnogo važnosti odbrani i često Himki prima mnogo poena sa pozicije pet. Očekujemo da Erik dobije dovoljnu minužu i ako se bude iskontrolisao kada su prekršaji u pitanju, morao bi da bude dvocifren na ovom meču. MERIDIANBET za ovaj tip daje kvotu 1.85!

I. Papapetrou (8 poena) VIŠE

Moramo da uzmemo Papapetrua kao predlog sa ovog meča. Igrač koji je izuzetno konstantan u svim parametrima. Provodi zajedno sa Kalatesom najviše vremena na parketu i odlikuju ga dobar šut sa distance i odlično snalaženje na niskom postu kada ga čuva inferiorniji igrač. Jako bitan meč za “zelene” iz Atine, jer im u goste dolazi direktan konkurent za plasman u najboljih osam ekipa. Neće biti lako ekipi Rika Pitina koja je prošlo kolo napravila pravo iznenađenje savladavši CSKA u gostima. Sličnu partiju moraju da pruže i večeras ukoliko žele isti ishod i protiv Baskonije. Naš predlog je na zadnja tri meča u Evroligi ipao preko ove granice i to očekujemo i u večerašnjem meču. MERIDIANBET za ovaj tip daje kvotu 1.85!

N. Nedović (10 poena) VIŠE

Nedovića moramo da uzmemo kao predlog iz ekipe Armanija. Italijani gostuju na jednom od najtežih parketa u Evropi, ekipi Reala. Nemanja je nastupao u Endesa ligi za ekipu Unikahe i uvek je dobro igrao protiv “kraljevskog kluba”. Real igra na veliki broj poena, kao i Armani i očekujemo pravi festival napadačke košarke. Nedović i dalje traži svoju formu nakon povratka na parket posle povrede i to mu za sada jako sporo ide. Smatramo da je ovo meč na kojem možemo očekivati napadački povratak srpskog reprezentativca. Uzima dosta šuteva, a kao što smo već napomenuli protiv Reala će imati priliku da dokaže da je opravdano jedan od najboljih napadača u ovom takmičenju. Granica je prihvatljiva, Neda igra oko 25 minuta i to je dovoljno da se pređe ova granica. MERIDIANBET za ovaj tip daje kvotu 1.85!

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.