Tiket dana (petak, 05.04.2019)

tiket dana

Pred nama je vikend u kojem može da dođe do odluke u onim šampionatima gde prvak još nije poznat. Ponuda će biti odlična, a mi ćemo pokušati da već u petak napravimo odličan uvod u kladilački vikend.

Sent Patrik – Dandalk – 2 @ 1.55 u 1xbet

Šampion je počeo da pruža partije kakve se od njega očekuju. Vezao je Dandalk tri pobede u prvenstvu i jednu u Kupu i sada ima sedam bodova manje, ali i dve utakmice manje odigrane, od vodećeg Šamroka. Za razliku od Dandalka, Sent Patrik je u lošoj seriji rezultata, bez pobede su na prethodnih šest utakmica, uključujući i Kup, a izgubili su poslednja četiri meča. Ne sumnjamo da će Dandalk nastaviti seriju pobeda, a predviđamo njihovu veliku borbu sa Šamrokom i Kork Sitijem za odbranu šampionskog naslova. Odigrajte dvojku, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.55.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Breša – Venecija – T12+ @ 1.71 u 10Bet

Breša je na čelu tabele Serije B, ali je takva gužva na vrhu, da bi svaki neuspeh mogao da bude koban po njihove ambicije da uđu u Seriju A. Oni su u poslednje tri utakmice zabeležili dve pobede i remi u Veroni u prošlom kolu, pa se može reći da su u odličnoj formi. Venecija se bori za opstanak, ali nije pobedila već devet uzastopnih utakmica. Zabeležili su pet remija i četiri poraza, a svih pet nerešenih rezulatat okončani su 1:1. Poslednje četiri utakmice završene su na taj način, ali se Venecija nije pomerila iz zone ispadanja. Šansu za beg sa začelja moraće da potraže u nastavku sezone, ovde je domaćin favorit, a pošto se radi o ekipi koja je u prethodne tri utakmice postigla čak sedam golova, verujemo da će sada bar dva. Za T12+ u kladionici 10Bet plaća se kvotom 1.71.

Arminija – Aue – 3+ @ 1.87 u Meridianbet

U sudaru dve ekipe koje će sezonu, najverovatnije, okončati u sredini tabele, treba očekivati golove. Ni Arminija ni Aue ne mogu da napraeduju do, recimo, treće pozicije koja donosi baraž, a za obezbeđivanje opstanka potrebno im je tek nekoliko bodova, pošto Magdeburgu, prvom timu ispod crte, beže osam, odnosno 11 bodova. Domaćin iz Bilefelda je u boljoj formi u poslednje vreme, imaju samo jedan poraz u poslednjih pet utakmica, a čak tri pobede, dok su gosti izgubili na dve prethodne utakmice, uz put primivši čak osam golova. Nema razloga da timovi igraju oprezno u ovom meču, pa predlažemo igru na golove. Biće ih bar tri, a za 3+ u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.96.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.