Tip dana: Ajaks – Juventus: Da li će “Kopljanici” biti džentlmeni prema “Staroj dami”?

U sredu su na programu preostala dva meča četvrtfinala Lige šampiona, a za vas smo izdvojili duel koji se igra u Amsterdamu a sastaju se domaći Ajaks i ekipa Juventusa.
Meč između ova dva tima je na programu u 21 čas.

Ajaks: “Kopljanici” imaju fantastičnu sezonu!

Za razliku od nekih ranijih sezona kada su fudbaleri Ajaksa uglavnom stvarali mlade fudbalere koje su kasnije prodavali po dobroj ceni, ove sezone je uprava kluba značajno promenila filozofiju. Naime, u klub su dovedeni Dušan Tadić i Dejli Blind koji su skupo plaćeni, dok je nekoliko najkvalitetnijih mladih fudbalera odlučilo da ostane u Amsterdamu, osim Džastina Klajverta koji je prešao u Romu, gde se nije proslavio. I čini se da je sve to dalo rezultate.
Naime, “kopljanici” su ove sezone prikazali sjajne partije u Ligi šampiona i bez većih problema su prošli svoju grupu i zakazali dvomeč sa šampionom Evrope – Real Madridom. Odlično je ekipa iz Amsterdama igrala i u prvom meču, ali su Madriđani u finišu ipak slomili otpor domaće ekipe, ali su onda Dušan Tadić i drugari odigrali fenomenalan meč na sred Santjago Bernabeua, pošto su ostvarili veliku pobedu nad šampionom Evrope i eliminisali ga iz daljeg takmičenja, što je svakako najveći uspeh Ajaksa u poslednjih dvadesetak godina.
Što se tiče prvenstva, i tu se Ajaks nalazi na liderskoj poziciji, ali imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani PSV, pa je sigurno da će ove dve ekipe voditi veliku bitku za osvajanje šampionske titule do poslednjeg kola.

Juventus: Stvari i te kako idu po planu!

Juventus je izazvao Pravi BUM prošlog leta pošto su doveli Kristijana Ronalda, i to je bilo dovoljno da shvatimo da “bjankoneri” ove sezone imaju velike ambicije u Ligi šampiona. I kako sada stvari stoje, ekipa iz Torina je sasvim sigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja kada uzmemo u ozbir sve ono što su pokazali do sada u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju.
Izabranici Masimilijana Alegrija su bez većih problema prošli grupu, iako su u poslednjem kolu doživeli poprilično neprijatan poraz na gostovanju kod Jang Bojsa. Porazom je ova ekipa krenula i u nastavku kada su u prvom meču osmine finala Lige šampiona doživeli poraz na gostovanju kod Atletiko Madrida kada je bilo 2:0. Međutim, u trenutku kada su gotovo svi prežalili “staru damu”, Juventus je pokazao da ima zaista fantastično psihološki pripremljenu ekipu, pošto su u revanš meču slavili sa 3:0 nad “jorgandžijama”, a het-trik u tom meču je postigao Kristijano Ronaldo, koji je još jednom pokazao da je obeležio ovu deceniju kada je fudbal u pitanju.
Što se tiče italijanske Serije A, izabranici Masimilijana Alegrija će bez većih problema doći do osme uzastopne titule šampiona Italije, pošto imaju ogromnu prednost u odnosu na drugoplasirani Napoli.

Naš predlog

Ajaks zaista blista ove sezone, a to je najbolje pokazao u meču osmine finala Lige šampiona kada su demolirali Real u sred Madrida. Što se tiče Juventusa, ova ekipa je favorit kada je dvomeč u pitanju, ali ipak blagu prednost u prvom meču dajemo domaćoj ekipi, i ubeđeni smo da će izaći uzdignutog čela sa svog stadiona. Zbog toga vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. “Kopljanici” su dosta puta ove sezone odigrali mečeve sa velikim brojem golova u Ligi šampiona, pa vam upravo zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.00. Za kraj, ostavili smo za vas nekako i najrealniju prognozu kada je u pitanju ovaj meč. Poprilično smo sigurno da će obe ekipe uspeti da postignu makar po jedan gol na ovom susretu, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.