Tiket dana (nedelja, 16.06.2019)

tiket dana

Tiket po pravilu prolazi sa jačim kvotama, pa je tako i jučerašnji sa x na Haugesund – Bran i jedinicom na Ukrajinu, prošao, sa ukupnom kvotom preko 8. Verujemo da ćemo i danas biti srećni kladiocima.

Paragvaj – Katar – 1 @ 1.75 u Bet365

Prvu utakmicu na prvenstvu južne Amerike, Katar, kao gostujuća reprezentacija, odigraće protiv Paragvaja. Katar je šampion Azije i domaćin narednog Mundijala, pa ne čudi njihovo pozivanje, uz Japan, da “popune” broj učesnika na prvenstvu u Brazilu. Dok Paragvaj želi u završnicu, Kataru će ove utakmice poslužiti da što bolje uigraju nacionalni tim za svoje premijerno učešće na Mundijalima. Nisu tim za potcenjivanje, ali su šanse na strani Paragvaja, tima koji je dva puta osvajao ovo takmičenje, poslednji put se to dogodilo još 1979. godine. Predlažemo jedinicu, a pobeda Paragvaja plaća se kvotom 1.75 u kladionici Bet365.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Poljska U21 – Belgija U21 – 2 @ 2.10 u Meridianbet

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu za reprezentacije do 21 godine igraće selekcije Poljske i Belgije. Ove dve ekipe, uz domaćina Italiju i Španiju, čine A grupu, čini se i najjaču od sve tri. Svaki poraz može biti koban i najverovatnije izbacuje poraženu ekipu iz borbe za plasman u polufinale. Belgijanci stižu oslabljeni, ali i takvi bi trebalo da pobede Poljsku, pa šta im bog da u mećevima sa “azurima” i “furijom”. Poljaci su se preko baraža domogli prvenstva, a kada ništa nisu uradili na prošlom, kada ssu bili domaćini, teško da će i sada. Predlog je dvojka, a pobeda Belgije plaća se kvotom 2.10 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 3.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.