Tip dana: Albasete – Majorka: Gost brani veliku prednost, može li domaćin do čuda?

U nedelju je na programu revanš meč polufinala plej-ofa u Segundi koji će nam dati odgovor ko će u finale u borbi za plasman u La Ligu. U prvom meču je Majorka bez većih problema slavila na svom terenu protiv Albasetea, a rezultat tog susreta je bio 2:0.
Revanš meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Albasete: Može li ova ekipa do čuda?

Albasete je ekipa koja je igrala prilično konstantno ove sezone i skoro kompletno prvenstvo su proveli na pozicijama među prvih šest timova. Bili su nekoliko kola i lideri šampionata, treba pomenuti da su bili i na drugoj poziciji na tabeli u jednom trenutku, ali su na kraju ipak zauzeli četvrto mesto.
Treba istaći da je presudan meč po ovu ekipu odigran četiri kola pre kraja kada je Albasete na svom terenu ugostio Granadu. Pre tog meča je Albasete bio na trećem mestu a Granada na drugom, i pobedom bi domaća ekipa prestigla Granadu i bili bi praktično na korak od direktnog plasmana u La Ligu. Ipak, Granada je na tom meču pružila dosta bolju partiju i slavila sa minimalnim rezultatom što je u velikoj meri doprinelo osvajanju drugog mesta na tabeli na kraju regularnog dela šampionata i plasmanu u La Ligu.
U prvom meču plej-ofa je Albasete odigrao zaista loše, i sigurno je da su potpuno zasluženo doživeli poraz od Majorke. Veći problem od samog poraza je činjenica da ova ekipa u poslednjih mesec dana ne igra kako treba, mada je utisak bio da su se čuvali za plej-of. Da stvari budu još gore, Albasete je u prvom meču primio drugi gol u poslednjem minutu regularnog dela meča, a treba istaći da na tom susretu nisu uspeli da upute nijedan udarac u okvir gola.

Majorka: Još samo dva koraka do La Lige!

Fudbaleri Majorke su se ove sezone vratili u drugu ligu nakon jedne sezone provedene u trećem rangu takmičenja, i pre starta šampionata su obećali da će učiniti sve da dođu do plasmana u La Ligu, gde im je svakako i mesto. Ipak, nije sve išlo tako glatko kada je u pitanju ova ekipa, koja je gotovo cele sezone igrala promenljivo, po sistemu toplo hladno.
Fudbaleri Majorke su uglavnom cele sezone bili tu negde na sredini tabele, ali su onda pred sam kraj šampionata dosta popravili svoju formu i regularni deo sezone završili na petom mestu što im je i omogućilo plasman u plej-of. Ono što svakako treba pomenuti je da je Majorka katastofalno odigrala poslednja tri kola u regularnom delu šampionata, ali tada je već bilo izvesno da ne mogu doći do druge pozicije na tabeli koja donosi direktan plasman u elitu, ali i da ne mogu završiti ispod šestog mesta što bi značilo da im je izmakao plasman u plej-of, što je svakako i postavljeno za primarni cilj za ovu sezonu.
Ipak u prvom meču polufinala plej-ofa za ulazak u La Ligu su odigrali možda i svoj najbolji meč ove sezone, pošto su na svom terenu bez većih problema slavili nad ekipom Albasetea. Došla je Majorka u vođstvo sredinom prvog poluvremena, ali su nastavili da napadaju sve do kraja meča i to je dalo rezultat, pošto su pred sam kraj susreta udvostručili svoju prednost i tako stekli veliku prednost pred revanš meč.

Naš predlog

Ono što je Albasete prikazao u prvom susretu između ove dve ekipe zaista nije dovoljno za ulazak u La Ligu. Možda njihovu igru i najbolje opisuje podatak da nisu uputili nijedan šut u okvir gola za čitavih devedeset minuta. Zbog toga, veliku prednost u ovom revanšu ponovo dajemo gostujućoj ekipi pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69. Kao i u prvom susretu, ne treba ovde očekivati veliki broj golova, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Za kraj, Majorka je u prvom meču pokazala da je dosta bolja ekipa od Albasetea koji će na sve to biti i pod velikim pritiskom u ovom meču i moraće da napada od samog starta što će gostima otvoriti dosta prostora za kontru, što je i inače jedno od najjačih oružja ove ekipe. Zbog toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.