Tiket dana (ponedeljak, 17.06.2019)

tiket dana

Početak nove sedmice obeležiće start naše mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Igraju se utakmice grupe B, a nastavlja se i takmičenje na KOPA Amerika, čiji je domaćin Brazil. Počinju i dva turnira iz Serije 500 u tenisu, igra se u nemačkom Haleu i Kvinsu u Londonu.

Srbija U21 – Austrija U21 – 1/1 @ 3.25 u Bet365

U prvom kolu grupe B, na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije, sastaju se Srbija i Austrija. Ove dve selekcije bile su u istoj kvalifikacionoj grupi, a Srbija je bila uspešnija, i ukupno, ali i u međusobnom skoru. Naša selekcija je slavila u Austriji 2:0, golovima Jovića i Ilića, a u Novom Sadu bilo je 0:0, što nam je u tom trenutku apsolutno odgovaralo. Srbija je izborila direktan odlazak na EP, dok su Austrijanci otišli u baraž. Tamo im je rival bila Grčka, koju su pobedili u oba meča sa po 1:0. Srbija ima kvalitetan sastav, selektor Goran Đorović ima odličan izbor na svakom mestu u timu, a gro reprezentacije čine fudbaleri koji su postali prvaci sveta na Novom Zelandu pre četiri godine. Ima i Austrija dobar tim, polovinu igrača čine momci sa prostora bivše Jugoslavije, jer se čak 11 fudbalera preziva na ić. Srbija je favorit, trebalo bi da pobedi, a očekujemo da već posle 45 minuta sve bude odlučeno. Za prelaz 1/1 u kladionici Bet365 dobijate kvotu 3.25.Registruj se na Bet365

Stabek – Tromze – 3+ @ 2.00 u 1xbet

U poslednjoj utakmici redovnog norveškog kola, sastaju se dve ekipe sa začelja tabele. Stabek i Tromze su na dva poslednja mesta i imaju samo po sedam bodova. Domaćin je u prednosti, utoliko što je odigrao dve utakmice manje. Stabek iz osam mečeva ima dve pobede, remi i pet poraza, dok Tromze ima dva poraza više. Domaćin je pre pauze imao tri vezana poraza, dok je gost sa severa zemlje prekinuo niz od pet neuspeha i slavio protiv lidera, ekipe Moldea. Čini se da Tromze izlazi iz krize, pa ćemo izbeći jedinicu u ovom meču i predložiti vam igru na golove. Verujemo da će ih biti bar tri. Za 3+ u kladionici 1xbet kvota je 2.00.

Registruj se na 1XBet

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 6.50.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.