Tip dana: Rubin – Ahmat Grozni: Može li domaćin do nove pobede?

U subotu i nedelju je bilo dosta uzbuđenja u ruskoj Premijer ligi, a poslednji meč trećeg kola se igra u ponedeljak kada će Rubin u Kazanju dočekati fudbalere Ahmata iz Groznog.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Rubin: Sjajan start!

Jasno je da Rubin u ruskom fudbalu više ne predstavlja ono što je predstavljao pre nekih sada već desetak godina, ali sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu biti više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri na početku sezone.
Rubin je imao dosta problema u pripremnim mečevima, i zaista ništa nije nagoveštavalo da bi ova ekipa posle prva dva kola mogla da bude bez poraza, ali se čini da su fudbaleri ekipe iz Kazanja upravo ono najbolje sačuvali za početak šampionata. Zanimljivo je da su fudbaleri Rubina prva dva meča odigrali van svog terena, pa je u tom situacija još bolja za ovu ekipu. U prvom kolu je Rubin na gostovanju kod Lokomotive odigrao jedan dosta dobar meč u kom su većim delom bili bolji rival na terenu, ali su ipak samo remizirali. U drugom kolu je ekipa iz Kazanja ponovila sjajnu partiju, a ovog puta su uspeli i da upišu prvu pobedu pošto su slavili nad ekipom Dinama iz Moskve i to sa minimalnim rezultatom. Ono što je posebno zanimljivo je da je Rubin došao do trijumfa golom Mikateladzea u trećem minutu sudijke nadoknade, što je označilo veliko slavlje fudbalera i stručnog štaba gostujuće ekipe koji će posle dva susreta van svog terena u trećem kolu konačno odigrati meč kao domaćin a protivnik će biti ekipa Ahmata iz Groznog.

Ahmat Grozni: Cilj je opstanak u društvu najboljih!

Ako smo za Rubin govorili da su igrali očajno na pripremnim mečevima, a da su u prvenstvo za sada odigrali dva sjajna meča, kada je u pitanju ekipa Ahmata iz Groznog stvari su znatno drugačije. Naime, ekipa iz Groznog je gotovo bez greške odigrala pripremne mečeve koji su nagovestili da bi ova ekipa mogla čak i da se umeša za borbu za mesto koje naredne sezone donosi plasman za kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja. Međutim, iako su fudbaleri Ahmata odigrali jedan dosta dobar meč u okviru prvog kola kada su na svom terenu savladali izuzetno kvalitetnu ekipu Krasnodara sa 1:0, u drugom kolu su ipak potpuno podbacili i doživeli više nego ubedljiv poraz na gostovanju kod Urala, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Treba naravno istaći da fudbaleri Ahmata nisu blistali ni u prvom kolu, ali su imali dosta sreće u tom meču pošto su fudbaleri Krasnodara promašili nekoliko neverovatnih prilika. Ipak, mora se istaći i da je domaćin promašio penal, ali je to bilo pre vodećeg gola. Ono što svakako ne ide u prilog fudbalerima Ahmata je činjenica da je Rubin na prethodna tri meča bez poraza u međusobnom duelu, pošto su ostvarili dve sigurne pobede na domaćem terenu, ali i remi na gostovanju kod Ahmata.

Naš predlog

Fudbaleri Rubina dosta dobro igraju na startu šampionata i u prva dva kola su bez poraza, iako su oba meča igrali van svog terena. Sa druge strane, Ahmat je ostvario pobedu na otvaranju šampionata, ali su onda deklasirani na gostovanju kod Urala. Generalno, ova ekipa po nekom nepisanom pravilu igra dosta loše na gostovanjima pa vam upravo iz tog razloga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Ne treba očekivati previše golova na ovom susretu, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.46. Za kraj, ne treba očekivati golove u prvom delu meča, pa vam zbog toga hrabro preporučujemo da probate sa prelazom x-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.57.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.