Tiket dana (ponedeljak, 29.07.2019)

tiket dana

Posle zanimljivog vikenda, a pre nastavka evropskih kvalifikacija, očekuje nas jedan malo mirniji dan. Evo predloga tiketa za ovaj ponedeljak.

Olborg – Silkeborg – 1,T12+ @ 1.81 u Meridianbet

Domaći tim ne može da bude zadovoljan početok nove sezone. Olborg je osvojio samo jedan bod u prošlom kolu protiv Sonderjiska. U prvom rundi su poraženi na gostovanju kod povratnika Lingbija, pa su u situaciji da moraju da upišu pobedu. Silkeborg se nije snašao u prva dva kola po povratku u elitu, i upisao je dva ubedljiva poraza. Brondbi ih je pobedio 3:0, a istim rezultatom su poraženi od Horsensa na svom terenu. Olborg je favorit u ovom meču, a uz pobedu domaćina očekujemo i bar dve lopte u mreži golmana Silkeborga. Predlažemo kombinaciju jedinice i igre domaćin daje dva gola. Za 1,T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.81.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

FCSB – Botošani – 1/1 @ 2.37 u Bet365

Ekipa iz prestonice je neočekivano u prošlom kolu osvojila samo bod na gostovanju kod Sepsija. U međuvremenu igrali su prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a na gostovanju u Jermeniji, kod ekipe Alaškerta, završili su najveći deo poslao oko plasmana u treće kolo. Botošani može da bude prezadovoljan ishodima u prva dva kola, prvo su remizirali kod Astre, a onda ubedljivo pobedili Voluntari. Ono što je interesantno postigli su čak šest golova na te dve utakmice, dok su primili tri. Bivša Steaua je favorit u ovom meču, a računajući da je gostima odbrana slabiji deo tima, golove bi trebalo da vidimo već u prvom poluvremenu. Očekujemo da FCSB osvoji bodove, a da sve bude rešeno u prvih 45 minuta. Predlažemo vam prelaz 1/1 sa kvotom 2.37 u Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.