Tip dana: Juventus – Napoli: Veliki derbi već u drugom kolu Serije A!

Ovog vikenda je na programu drugo kolo italijanske Serije A, a za vas smo naravno pripremili duel koji se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Napoli. Biće to duel dve možda i najkvalitetnije italijanske ekipe u ovom trenutku, i nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl.
Meč između Juventusa i Napolija je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Cilj je osvajanje Lige šampiona!

Juve je ponovo odradio dosta dobar prelazni rok, pošto je sačuvao okosnicu ekipe iz prošle sezone, dok su u klub stigla i nekoliko zvučnih pojačanja poput De Lihta, Rabioa, Ramzija, ali i povratnika Bufona koji se ovog leta vratio iz PSŽ-a. Ipak, Juve je dosta teže nego što se to očekivalo slavio u prvom kolu na gostovanju kod Parme, a jedini strelac na tom meču je bio Bonući. Ipak, to ne treba da čudi, pošto “stara dama” uglavnom ima dosta problema sa Parmom sa kojom su prošle sezone remizirali na svom terenu (3:3). Treba dodati da su domaćini u tom susretu propustili nekoliko zrelih prilika, ali svakako vredno pomena je i to da je Juventusu poništen po svemu sudeći regularan pogodak koji je postigao Kristijano Ronaldo.
Ono što svakako treba pomenuti je da na klupi “stare dame” nije bilo Mauricija Sarija koji ima problema sa zdravljem i po poslednjim informacijama koje stižu sa Apenina, on će propustiti i ovaj duel svoje nove ekipe. Ono što nije dobra stvar za ekipu iz Torina je da se u petak povredio Đorđo Kjelini koji je pokidao prednje ukrštene ligamente i po prvim procenama će pauzirati šest meseci, što će svakako biti ogroman hendikep za Juventus koji ove sezone ima velike ambicije i kada je Liga šampiona u pitanju, gde konačno žele da dođu do trofeja.

Napoli: Može li ekipa iz Napulja da prekine Juventusovu dominaciju?

Napoli ovog leta nije bio preterano aktivan u letnjem prelaznom roku, kao između ostalog ni prošlog, ali ono što je svakako najbitnije je da nije bilo nekih bitnijih odlazaka iz Napulja pa će izabranici Karla Ančelotija sasvim sigurno ove sezone pokušati da konačno prekinu osmogodišnju dominaciju Juventusa u italijanskom fudbalu. Ono što je najbitnije je da je na klupi ostao Karlo Ančeloti, koji sigurno spada u najtrofejnije trenere na svetu. U Napulj je ovog leta stigao Irving Lozano iz PSV-a koji je bio dugo velika želja sportskog sektora, a u petak uveče je ova ekipa dobila i jedno u najmanju ruku iznenađujuće pojačanje, pošto je novi fudbaler Napolija postao Fernando Ljorente koji je sa ekipom potpisao dvogodišnji ugovor.
U prvom kolu je Napoli odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Fiorentine u kom su posle dosta preokreta slavili sa 3:4, i na taj način pokazali karakter. Fiorentina je prva došla do vođstva u tom susretu, ali su onda gosti lagano preokrenuli rezultat posle sjajne igre. Ipak, “ljubičasti” su se prvo preko Nikole Milenkovića ponovo vratili u meč, a potom i preko Boatenga koji je postigao prvenac u dresu Fiorentine, ali je Napoli kao što smo već pomenuli pokazao veliki karakter i preko Insinjea došao do prve pobede u šampionatu.

Naš predlog

Iako na ovom meču za Juventus neće nastupati stub odbrane Đorđo Kjelini, nema sumnje da su crno-beli iz Torina ipak favorit u ovom susretu. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00. Ipak, ne treba očekivati slab otpor Napolija, pošto je ova ekipa u poslednje vreme umela da odigra dosta dobro na gostovanju kod Juventusa, ali su po nepisanom pravilu gubili te mečeve uz postignut gol. Mišljenja smo da će izabranici Karla Ančelotija i u ovom susretu postići makar jedan gol, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje jedan uzbudljiv i efikasan meč pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.06.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.