Tiket dana (četvrtak, 03.10.2019)

tiket dana

Utakmice drugog kola Lige Evrope okupiraće pažnju kladilaca. Igra se na 24 terena širom Evrope, mada je jedan u Aziji, onaj u glavnom gradu Kazahstana, gde gostuje beogradski Partizan. Igraće se u španskoj Segundi, ali i u nižim ligama Danske i Nemačke.

Seltik – Kluž – 1 @ 1.60 u 1xbet

Verovali ili ne, ove dve ekipe igraju već treći put ove sezone! Sastali su se u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto su prvaci svojih zemalja, a posle dva ekstremno uzbudljiva meča, dalje je prošao rumunski šampion. Ipak, to Klužu nije pomoglo da se nađe u Ligi šampiona, pošto ga je kasnije izbacila Slavija iz Praga. Škoti su trijumfom nad švedskim AIK-om, ipak izborili grupnu fazu Lige Evrope. U utakmici u Rumuniji, Kluž i Seltik su igrali nerešeno 1:1, ali je meč u Glazgovu dobio Kluž rezultatom 4:3. Bio je to duel o kom se dugo pričalo, nešto slično onom Partizanovom, na istom mestu, iz 1989. godine. Obe ekipe odlično su startovale u grupnoj fazi, pošto su voljom žreba ponovo “naterane” jedna na drugu. Kluž je, na opšte iznenađenje, pobedio Lacio na domaćem terenu, dok je Seltik doneo bod sa neugodnog gostovanja u francuskom Renu. Biće ovo jedna od najneizvesnijih grupa u Ligi Evrope, a po nama, sve četiri ekipe imaju podjednake izglede da i na proleće igraju u Evropi. Škoti su željni osvete za eliminaciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i mi smatramo da taj motiv može da bude presudan u ovom duelu. Zato vam predlažemo jedinicu, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.60.

Rozenborg – PSV – GG @ 1.86 u Meridianbet

Norveški tim se oprostio od odbrane titule u domaćem prvenstvu, pošto je u subotu remizirao sa Branom u svom Trondhajmu. Zaostatak za Moldeom ostao je isti, ali je do kraja ostalo jedno kolo manje, pa je teško očekivati da u preostalih sedam kola nadoknade 12 bodova minusa. sada im je prvi cilj da obezbede novi izlazak u Evropu, jer su im ozbiljni konkurenti Bodo i Od, koji takođe imaju bodovnu prednost. Želeće “ruže” da urade nešto i u Ligi Evrope, mada su u prvom kolu izgubili minimalnim rezultatom u Lincu, od austrijskoj LASK-a. S druge strane vicešampion Holandije pobedio je lisabonski Sporting, pa mnogo rasterećenije doćekuje duel na severu Evrope. Klima u Nirveškoj ume da bude nezgodna u ovo doba godine, ali su na kišu navikli i u Ajndhovenu, a za sneg je još rano. Očekujemo efikasan meč, sa golovima na obe strane. Predlažemo igru gol-gol sa koeficijentom 1.86 u kladionici Meridianbet.

Ferencvaroš – Ludogorec – 3+ @ 2.10 u Bet365

Evo još jedne utakmice u kojoj se sastaju ekipe koje su već igrale ovog leta. Bilo je to u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a uspešniji je bio, na opšte iznenađeje, šampion Mađarske. Ferencvaroš je slavio u oba meča, prvo u Budimpešti 2:1, a onda i u Razgradu 3:2. Bugarski prvak je bez mnogo problema uspeo da se, posle tog neuspeha, konsoliduje, i izbori plasman u Ligu Evrope, dok su Mađari poklekli protiv zagrebačkog Dinama, a onda preko litvanske Suduve dopli do grupne faze, št je lep uspeh za ovaj tim, ali i za fudbal u ovoj zemlji, nakon prošlogodišnjeg uspeha MOL Vidija. U prvom kolu Lige Evrope bili su uspešni i jedni i drugi. Ferencvaroš je doneo bod sa gostovanja u glavnom gradu Katalonije, igrajući nerešeno sa Espanjolom 1:1, dok je “luda šuma” deklasirala moskovski CSKA sa 5:1, iako su “armejci” vodili posle prvih 45 minuta. Na prethodna dva međusobna meča, ovog leta, palo je ukupno osam golova, pa i sada očekujemo efikasan duel sa bar tri gola. Za 3+ u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.