Tiket dana (sreda, 16.10.2019)

tiket dana

Nekada je sreda bila sportski dan, postojala je čuvena emisija “Sportska sreda” u kojoj su emitovani prenosi fudbalskih utakmica iz tri, tadašnja, evropska Kupa. Danas je ponuda očajna, jedva smo pronašli utakmice koje ćemo staviti na tiket. Ovo je naš predlog.

Fuenlabrada – Saragosa – x @ 3.10 u Bet365

Ovo je zaostala utakmica šestog kola španske Segunde, a sastaju se dve ekipe iz vrha tabele. Pobednik ovog duela skočiće na drugu poziciju, odmah iza neprikosnovenog Kadiza, koji je u 11 utakmica samo jednom izgubio i jednom remizirao. Za sada je Saragosa nešto bolja, ima 19 bodova, dok je Fuenlabrada sakupila dva manje. Međutim, tim iz grada koji je poznatiji po košarci, igra dobro na svom terenu, pa je u četiri odigrana meča dva puta pobedio i dva puta odigrao nerešeno. Saragosa, na drugoj strani, ne zna za neusoeh u gostima. Imaju isti skor kao Fuenlabrada na svom terenu, dve pobede i dva remija. Pre tri dana Saragosa je zabeležila važnu pobedu u Numansiji, dok je Fuenlabrada poražena na gostovanju kod Mirandesa. Sve nam govori da nas očekuje neizvestan okršaj, a najrealniji rezultat je remi. Zato vam i predlažemo x na ovom meču, a kvota u kladionici Bet365 iznosi 3.10.

Nafta – Rudar – GG3+ @ 1.78 u Meridianbet

U oskudici drugih utakmica, u tiket smo dodali meč slovenačkog Kupa. U njemu, u prvoj utakmici, Nafta u Lendavi dočekuje Rudar iz Velenja. Domaćin je drugoligaš, nalazi se tek na šestom mestu, i pitanje je kolike su mu šanse da se preseli u elitu. Rudar je u veoma lošoj seriji rezultata, od početka prvenstva nema pobedu u ligi, i nalazi se na poslednjem mestu sa samo pet osvojenih bodova. Da sve bude čudnije jedine pobede upisali su u Kupu i to kao gosti. Prvo su slavili protiv ekipe Bravo u Ljubljani, a onda su eliminisali i ljubljansku Olimpiju, slavivši u Stožicama 1:0. Kada su uspeli da izbace dva prvoligaša, zašto ne bi i drugoligaša? Ipak, veliko je pitanje da li je Rudaru Kup uopšte važan, kada se susreću sa opasnošću da ispadu iz lige. Ubeđeni smo da će biti golova, i to na obe strane, pa vam predlažemo igru gol-gol uz bar tri gola na meču. Za GG3+ u kladionici Meridinabet kvota je 1.78.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 5.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.