Tiket dana (nedelja, 20.10.2019)

tiket dana

Ekipe koje igraju u Ligi šampiona uglavnom su svoje prvenstvene utakmice odigrale u dva prethodna dana, ali i pored toga je ponuda za nedelju odlična. Evo predloga našeg tiketa.

Anderleht – Sent Truden – 1 @ 1.47 u 1xbet

Čini nam se da je pobeda velikana iz Brisela u prethodnom kolu na gostovanju kod ekipe Šarloa, najava nekih boljih dana. Anderleht ima očajnu sezonu do sada, i mada ne igra u Evropi, nakon dugog niza godina, ne uspeva da održi korak sa vodećima u prvenstvu Belgije, posebno sa Klub Brižom. Iz deset utakmica imaju samo 9 bodova i zauzimaju ponižavajuće 13. mesto u Župile ligi. Pre trijumfa u prethodnom kolu, uspeli su da pobede samo još Standard iz Liježa na svom terenu. Ni Sent Truden nije mnogo bolji. Nalaze se jedno mesto iznad, ali imaju i dva boda više, uz utakmicu manje. Jasno je da su bodovi domaćinu neophodni i verujemo u trijumf Anderlehta. Za jedinicu u kladionici 1xbet kvota je 1.47.

Rapid – Volfsberger – GG @ 1.50 u Meridianbet

Gostujući tim postao je veoma ozbiljan fudbalski kolektiv, koji ove godine igra u grupnoj fazi Lige Evrope. Ne samo da je Volfsberger učesnik grupne faze, već je posle dva kola osvojio 4 boda, pobedivši Borusiju u Menhengladbahu i remizirajući sa Romom u Austriji. Dobro stoje i na domaćem tlu. U prvenstvu Austrije trenutno su treći, sa samo bodom manje od drugoplasiranog LASK-a, takođe ekipe koju gledamo u Ligi Evrope. Austrijski fudbal, ako dodamo Salcburg u Ligi šampiona, doživljava procvat, pa je i interesovanje za šampionat povećano. U ovom meču Volfsbereger gostuje u prestonici kod Rapida, koji je stabilizovao formu nakon nešto lošijeg starta. Rapid je na četrvtom mestu, a u poslednjih pet kola je osvojio 13 bodova, od 20, koliko ima ukupno. Biće ovo odličan meč, sa golovima na obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, za koju u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.50.

Vigan – Notingem Forest – 2 @ 2.50 u 10Bet

U poslednjoj utakmici ovog kola engleskog Čempionšipa Vigan dočekuje Notingem Forest. Izgleda da su se “šumari” iz Notingema naoštrili da konačno pređu iz Druge lige u Premijer ligu, pa su nakon 11 odigranih kola na deobi prvog mesta sa ekipom Vest Broma. Naravno da je još uvek rano prognozirati koje će se dve ekipe direktno preseliti u elitu, pošto je tek odigrana četvrtina prvenstva, ali nam Notingem deluje baš ozbiljno. Više pažnje poklanjaju na odbranu, pa su primili samo devet golova u dosadašnjem toku šampionata. Izgubili su samo u prvom kolu, i to baš od Vest Brovič Albiona na svom terenu, a onda su nanizali deset utakmica bez neuspeha. Što se Vigana tiče, oni su u donjem delu tabele, ali je njihova ambicija samo opstanak. Bolje igraju kada su domaćini, a na prethodne tri utakmice u Viganu upisali su dve pobede i remi, a da pritom nisu primili nijedan gol. Ne očekujte goleadu u ovom meču, ali verujemo u trijumf gostiju. Za dvojku u kladionici 10Bet kvota iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 10Bet iznosi 5.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.