Tip dana: Breša – Fiorentina: Mogu li “ljubičasti” do nove pobede?

U ponedeljak nas očekuje poslednji meč osmog kola italijanske Serije A u kom će snage ukrstiti Breša i Fiorentina.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Breša: Glavni cilj je opstanak!

Sigurno je da je pre svega lepa stvar videti fudbalere Breše u Seriji A posle dosta godina, do koje su potpuno zasluženo došli nakon što su prošle godine pružali fantastične partije u Seriji B. Ipak, ono što je i više nego očigledno je da će primarni cilj ove ekipe biti borba za opstanak. Naime, Breša se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji na tabeli sa svega šest osvojebih bodova. Veoma zanimljivo je da Breša nema nijedan trijumf na svom terenu pošto su oba puta do sada slavili na gostovanjima i to prvo protiv Kaljarija koji ima jedan zaista respektabilan sastav ove sezone, a onda i kod Udinezea koji je poznat kao odličan domaćin. U prošlom kolu je Breša pružila još jednu sjajnu partiju na gostovanju, ali su ipak poraženi od Napolija sa 2:1, a opšti utisak je i da su većim delom tog susreta bili bolji rival na terenu, čime su samo još jednom pokazali da ove sezone igraju fantastično u gostima, za razliku od svog terena gde za sada nisu osvojili niti jedan jedini bod.

Fiorentina: Sjajna forma ekipe sa Artemio Frankija!

U goste Breši dolazi Fiorentina koja nakon katastrofalnog starta u šampionatu pruža sve bolje partije i sigurno je da će ukooiko ovako nastave biti jedni od glavnih favorita za plasman u Ligu šampiona, što ruku na srce uprava “ljubičastih“ i ima za cilj. Fiorentina je u jednoj fantastičnoj seriji pošto na tri poslednja meča imaju isto toliko pobeda, a mora se priznati da to nisu bili nimalo laki rivali. Svakako najbolji pokazatelj za fantastične partije izabranika Vinćenca Montele je i nedavni trijumf na San Siru kada su bez većih problema deklasirali Milan, čime su se konačno osvetili ovoj ekipi za nekoliko bolnih poraza u poslednjih nekoliko susreta.
U prošlom kolu je “viola” odigrala jedan takođe dosta dobar duel na svom terenu protiv Udinezea a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Moramo istaći da je Fiorentina prošle sezone imala ogromnih problema i praktično su u poslednjem kolu obezbedili opstanak u društvu najboljih i to nakon što su u duelu sa Đenovom odigrali miroljubivih 0:0, što je odgovaralo i jednoj i drugoj ekipi pre početka meča kako bi opstale u eliti. Taj meč je izazvao dosta polemika u italijanskim novinama, ali se na kraju ipak sve završilo samo na natpisima.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret u kom blagu prednost ipak dajemo gostujućoj ekipi koja igra zaista katastrofalno na svom terenu, i još uvek nema nijedan osvojen bod. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Biće ovo duel i dve ekipe na čijim mečevima pada dosta golova pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Za kraj, savetujemo da čistu dvojku pojačate i sa duplom šansom, ali i velikim brojem golova, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom x2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.