Tiket dana (četvrtak, 24.10.2019)

tiket dana

Utakmice Lige Evrope, tačnije 3. kola ovog takmičenja, biće glavni fudbalski događaj ovog četvrtka za sve kladioce.

Karabag – APOEL – 0-2 @ 1.81 u 1xbet

Ova utakmica je poslednja šansa za šampiona Kipra ako želi da i na proleće igra u Evropi. Senzacionalni poraz od luksemburškog Dudelanža može ih skupo koštati, pošto je Sevilja apsolutni favorit u grupi. U drugom kolu je APOEL odigrao solidno u Andaluziji, ali je izgubio od Sevilje minimalnim rezultatom, pa treće kolo dočekuje bez osvojenog boda. Najbolji tim Azerbejdžana napravio je veliki posao u Luksemburgu, pobedio je sa 4:1, pa bi ga trijumf nad APOEL-om probližio osvajanju drugog mesta. U domaćem prvenstvu, koje je tek počelo, Krabag je već umakao prvim pratiocima solidan broj bodova, pa može da se posveti Evropi, bar do kraja grupne faze. Verovali ili ne, ove dve ekipe sastale su se ovog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u oba meča slavile su gostujuće ekipe. APOEL je pobedio sa 2:0 u Azerbejdžanu, dok je Karabag bio bolji na Ostrvu sa 2:1, pa su Kiprai otišli dalje, ali ne i daleko. Ovo je važan meč, pa samim tim ne očekujemo mnogo golova. Naš predlog je 0-2 gola za koji je kvota u kladionici 1xbet 1.81.

Sent Etjen – Oleksandrija – 1 @ 1.47 u Meridianbet

Ovo bi mogla da bude dosta neizvesna grupa, ali dosta toga zavisi i od ove utakmice. Poražena ekipa imaće male izglede da dođe do jednog od prva dva mesta posle šest kola, pošto su obe do sada osvojile samo po bod. U prošlom kolu je Sent Etjen remizirao na svom terenu sa Volfsburgom, dok su Ukrajinci isto to uradili sa Gentom kao domaćini. Na oba meča rezultat je bio 1:1. U prvom kolu su i jedni i drugi izgubili, pa im je sada, posebno Franuzima, pobeda imperativ. Oleksandrija je sve iznenadila prošle sezone u prvenstvu Ukrajine plasiravši se odmah iza vodećeg dvojca, Šahtjora i Dinama iz Kijeva. To im je donelo direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope, pa nisu morali da se “lomataju” kroz kvalifikacije. U ovom prvenstvu su na četvrtom mestu, ali već imaju solidan zaostatak za vodećima. Što se “zelenih” iz Sent Etjena tiče, oni su u nedelju pobedili na gostovanju u Bordou, a Žirondince su srušili golom sa bele tačke u poslednjem minutu. To je treći uzastopni trijumf ocog tima u Ligi 1 rezultatom 1:0. Ni u ovom meču neće biti mnogo golova, ali trijumf domaćih ne bi trebalo da izostane. Predlažemo jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.47.

Dinamo Kijev – FC Kopenhagen – 1 @ 1.86 u 10Bet

U derbiju grupe Dinamo u Kijevu dočekuje šampiona Danske. Ove dve ekipe su na čelu tabele sa po 4 boda, i imaju najveše šanse da zajedno prđu u narednu fazu takmičenja. Malme i Lugano nemaju neke velike izglede, pa su mnogi, još pre početka grupne faze, ovu grupu ocenili kao jednu od najslabijih. Dinamo ima granitnu odbranu i već na sedam uzastopnih mečeva, u svim takmičenjima, nije primio ni gol. U prvom kolu Lige Evrope odigrali su 0:0 u Švajcarskoj, da bi onda minimalnim rezultatom slavili protiv Malmea. Danci su razočarani izostankom plasmana u Ligu šampiona, a ispali su od Crvene zvezde nakon onih, možemo reći istorijskih penala. Uspeli su da se domognu Lige Evrope, ali je to slaba uteha. Popustili su i u domaćem prvenstvu, pa su lidersku poziciju prepustili Mitjilandu. Sve je to posledica poraza od Zvezde, ali i pradaje najboljeg fudbalera Roberta Skova pred najvažnije mečeve letos. Smatramo da je Dinamo favorit u Kijevu, kao i što će Kopenhagen to biti za 15 dana u prestonici Danske. Sa po tri boda iz ova dva meča oba rivala bila bi zadovoljna i, po nama, to je i najrealniji scenario. Odigrajte jedinicu sa kvotom 1.86 u kladionici 10Bet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 10Bet iznosi 4.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.