Tiket dana (petak, 25.10.2019)

tiket dana

Posle uzbuđenja na evropeskoj sceni, koja smo pratili prethodna tri dana, vraćamo se ligaškom fudbalu. Petak je uvod u bogat fudbalski vikend, ali je i današnja ponuda sasvim pristojna.

Eupen – Anderleht – 2 @ 1.93 u 1xbet

Velikan iz Brisela, bar nam se čini, počeo je da liči na ekipu od pre nekoliko sezona. Valjda gore nije ni moglo posle katastrofalne prošle sezone i lošeg početka aktuelne. O tituli niko ne razmišlja, ali je povratak u Evropu obaveza za Anderleht. Pogled na tabelu je sumoran, nalaze se tek na 12. mestu, pa im je prvi zadatak da nekako stignu na 6. poziciju, i igraju u Plej ofu. Ni to neće biti lako jer je belgijsko prvenstvo dosta ujednačeno i teško je doći do bodova i protiv, na papiru, slabijih rivala. Jedan od takvih je Eupen, ali je on u prošlom kolu neočekivano slavio na gostovanju kod Ostendea, što mu je tek drugi trijumf u sezoni. Anderleht je vezao dve pobede, prvi put od starta sezone, i novi trijumf bi ih približio timovima iz gornjeg dela tabele. Kakav god bio, tim iz Brisela je gigiant za Eupen i verujemo da će doneti bodove sa ovog gostovanja. Zato vam predlažemo dvojku koja se u kladionici 1xbet plaća kvotom 1.93.

Esbjerg – Mitjiland – GG @ 1.80 u Bet365

Lider danskog šampionata odlazi na gostovanje ekipi Esbjerga koja tri kola ne zna za trijumf. Ni Mitjiland se ne može pohvaliti nekom posebnom formom, ali je najbitnije da osvaja bodove. Slavili su u prethodna dva meča rezultatom 2:1, čime su prekinuli niz od tri utakmice bez pobede, ali i bez postignutog gola, računajući sva takmičenja. Drugoplasiranom Kopenhagenu beže četiri boda i imaju dobru priliku da prezime na čelu tabele. Domaćin je igrao dobro na početku sezone, ali kako prvenstvo odmiče, beleže sve slabije rezultate. U prethodna tri kola uzeli su samo jedan bod, a iza sebe imaju dva poraza, od Sonderjiska i šampiona iz Kopenhagena. Smatramo da je gost favorit, ali se Esbjerg neće lako predati i pokušaće da nadomesti svoj slab učinak u dosadašnjem toku lige. Zato ćemo izbeći dvojku na ovom meču i predložiti vam igru gol-gol. Za GG u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.80.

Kil – Bohum – 3+ @ 1.46 u Meridianbet

Došlo je vreme da su utakmice Bohuma kud i kamo efikasnije od Holštajna iz Kila. Ipak, početak sezone nije prijao ni jednima ni drugima, pa se nalaze u donjem delu tabele, a Bohuma čak u zoni ispadanja. Nisu gosti tako loši u poslednje vreme. Bez poraza su na pet utakmica uzastopno, ali su slavili samo na jednoj. Na tih pet mečeva postigli su 11, a primili čak 10 golova. Dakle, napad nije problem, ali odbranu treba zategnuti. Kil je u prošlom kolu, sigurni smo u to, oborio milion tiketa. Slavili su u Štutgartu, i to sa 1:0 i ne verujemo da je neko očekivao takav ishod. U poslednje vreme mnogo bolje igraju na gostovanjima, dok su na svom terenu izgubili dve poslednje utakmice. Ovde goleada ne bi smela da izostane, pa smo se lako odlučili da vam predložimo 3+. Koeficijent za ovaj predlog u kladionici Meridianbet iznosi 1.46.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.