Tiket dana (nedelja, 03.11.2019)

tiket dana

Verujemo da možemo i danas da budemo uspešni. Preduslovi za to, u vidu odlične ponude, postoje, potrebno je samo biti obazriv i izbeći potencijalne “mine”. Mi smo vam pripremili tri dvojke.

Arka – Legija – 2 @ 1.80 u 1xbet

Tim iz Gdinje je jedan od najslabijih u ligi, i ukoliko želi da titulu vrati u Varšavu, Legija mora da dobija ovakve utakmice. Ne tako davno, ove dve ekipe su igrale u Superkupu Poljske, Arka kao finalista Kupa, a Liga kao šampion. Čak je Arka i trijumfovala u tom meču, došavši do najvećeg uspeha u istoriji. Stvari su se, od tada, dosta promenile. Legija više nije dominantna u ligi, a Arka muči muku da ostane deo elite. Domaćin nije pobedio na prethodne četiri utakmice. Dva puta je remizirao na svom terenu, a oba puta poražen na gostovanjima. Legija je popravila formu, posle dva poraza vezala je dve pobede, od kojih je ona nad Vislom, nekadašnjim najvećim rivalom, od 7:0 jedna od najvećoh u istoriji. Očekujemo dvojku na ovom meču, svejedno da li će biti 0:1 ili neka veća razlika, Legija mora da pobedi. Za dvojku u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.80.

Den Hag – Herenven – 2 @ 2.19 u Meridianbet

Taman su svi počeli da otpisuju ekipu Den Haga, a oni pobede Vitese i to u gostima. Taj rezultat bi mnoge pokolebao kada treba da odigraju protiv ovog tima u narednom kolu. Ipak, smatramo da je Den Hag uhvatio na spavanju svog rivala, koji je bodove upisao unapred, pa mu se to osvetilo. Herenven je užasno krenuo u sezonu, ali kako ona odmiče igra sve bolje. Na poslednjih osam utakmica izgubili su samo jednom, i to od šampiona Ajaksa. U prošlom kolu nisu uspeli da pobede Groningen na svom terenu i sada moraju negde da nadoknade te bodove. Remijem sa “zeleno-belima” upropastili su odličnu igri u pobedu nad AZ Alkmarom od 4:2. Taj meč je odigran na istom stadionu gde će se igrati i ovaj, u Hagu, a očigledno da Herenvenu on odgovara. U poslednjih šest godina Herenven nije izgubio ovde, četiri puta je pobedio i dva puta remizirao. Očekujemo da još jednom pobedi. Kvota za dvojku je odlična, i u kladionici Meridianbet iznosi 2.19.

Trenčin – Žilina – 2 @ 2.00 u Bet365

Iako igra sa mladom ekipom, Žilina nikako ne odustaje od titule. Jedini su rivali odličnom Slovanu, koji svoju snagu pokazuje i u Ligi Evrope. Žilina nema obaveze u Evropi, to je posledica slabe prošle sezone, ali su bar stvorili tim kadar da se već ove bori za najviši plasman. U prethodna četiri kola imali su dva kiks, poraz od Dunajske Strede i remi na svom terenu sa Zemplinom, ali su trijumfom u Trnavi, u prošlom kolu, pokazali da je mini kriza završena. Neće im biti lako protiv Trenčina, tima koji se nalazi u sredini tabele, ali nije pobedio na poslednjih sedam utakmica u ligi. Smatramo da bi kvalitet Žiline trebalo da presudi u ovom duelu, a tri boda za goste znače mnogo, ukoliko žele da održe korak sa ekipom iz Bratislave. Za dvojku u kladionici Bet365 dobićete kvotu 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 7.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.