Tiket dana (ponedeljak, 04.11.2019)

tiket dana

Znatno lošija ponuda nas očekuje danas, u odnosu na prethodne dane, a tako nešto ponavljaće se i narednih ponedeljaka, pošto su Šveđani završili sezonu, a oni su najviše utakmica igrali po okončanju vikenda.

Avr – Nansi – x @ 3.10 u Bet365

Ništa se dobro nije dešavalo za ekipu Avra u prethodnom periodu. Domaćin je bez pobede na prethodnih šest utakmica, dok za Nansi važi suprotno, oni su bez poraza na sedam uzastopnih mečeva. Ipek, ni gosti nisu nešto naročito profitirali od tog niza, pošto su od tih sedam mečeva samo na dva trijumfovali, dok su čak pet puta igrali nerešeno. Na dve prethodne utakmice čak nisu primili, a ni postigli, ni gol. Pred ovaj meč deli ih jedan bod, ali i tri mesta na tabeli. Pošto su svi ostali mečevi 15. kola Lige 2 okončani imaju pred sobom jasnu situaciju. Bilo ko da pobedi u ovom meču skočio bi na šestu poziciju sa koje je ulazak u baraž na dohvat ruke. No, daleko je još od svođenja računa, pa se timovi trude sa sakupe što više bodova, a za koju će to poziciju biti dvoljno videće se u finišu sezone. Čini nam se da je najrealniji ishod da meču remi, a da će gledaoci teško da uživaju u nekoj goleadi. Predlažemo x za koji u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 3.10.

Bohum – Nirnberg – GG3+ @ 1.82 u Meridianbet

Dvanaesto kolo nemačke Cvajte zatvaraju Bohum i Nirnberg. Momentum nije dobar ni za gosta ni za domaćina. Bohum je u 11 prvih kola pobedio samo jednom, što niko nije očekivao. Pred ovaj meč dele poslednju poziciju sa ekipom Dinama iz Drezdena sa po 9 bodova, ali bi mogli Drezdence da ostave usamljene na začelju ukoliko ne izgube od Nirnberga. Ni gosti nisu uradili ništa od onoga što su planirali. Izlet u Bundesligi su okončali posle samo godinu dana, ali nam se ne čini da bi mogli narednog proleća da se vrate tamo. Sada su u sredini tabele, na devetom mestu, ali bi ih pobeda u Bohumu odvela na deobu šestog. To neće biti lak zadatak, pogotovo ako znamo da su bez pobede u prethodna tri kola, u kojima su dva puta bili domaćini. Nirnberg nije uspeo da pobedi Sent Pauli i Regenzburg na svom stadionu, a od Auea je poražen u gostima. Zato je sigurnije igrati na golove, a biće ih bar tri, i to na obe strane po neki. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.